30.05.08
17:06
Здрасти!
Отаварям тази тема, за да помоля дистрибутори или собственици на онлайн магазин да ме информират (предложат) от къде мога да си взема сал палмето. Прегледах няколко онлайн магазина и каталозите им, но в повечето случаи продукта го няма в складовете им. Писах на няколко онлайн магазина мейли..отговор няма. Ще съм много благодарен, ако някой може да ме информира откъде да си взема продукта. Предпочитаемо е онлайн, но дори ако знаете и някакъв магазин пак става.
Ako основно го търсиш заради fat burning ефекта му(по-вероятно да е това, като гледам си млад за другото му предназначение) можеш спокойно да го пропуснеш ;)
А..да, трябваше да поясня, че търся от български онлайн store-a да е, защото нямам карта (по-скоро години за такава) да си пазарувам онлайн :)
Ако има някои така добър човек от София да поръчва онлайн, ще съм много благодарен, ако ми направи услуга и вземе един сал палмето. Принципно цените варират около $10 за това, което ми трябва. Ще се радвам да покрия част от разходите и за неговия продукт.
Искам да го пробвам за анти андроген (свързано е с експериментите ми против акнето - повече информация в блога от подписа). Проблеми с мазнините и простата нямам...засега :D
Мнението беше редактирано от Калоян Я. на 30.05.08 18:32.