Хранителен режим - Начинаещ

IM

30.05.08
15:10

Здравеите :)
Години - 15
Висок съм - 173
Тежа - 52
Целта ми е - Да пока4а Десетина  килограма

Ще запо4вам да ходя на фитнес 5 пъти седми4но с един приятел ще правя тази програма http://www.bb-team.org/workout/1283/.
Тренирам футбол в момента сме спрели тренировки но ще ходя на испити след 1-2 месеца и ми трябва спешно някои килограм.Искам да ви кажа 4е след тренировката на фитнес веднага ще правя друга по футбол тя няма да е толкова изморителна ще правя едни упражнения за барзина защото трябва и да си подаржам формата :).Но за целта да пока4а някои килограм ми трябвя и правилен хранителен режим затова се обращам към вас.Ще предложа режима които ас сам съм си направил приемам критики вис4ко .

7:00 - Овесени ядки с 1 кофи4ка кисело мляко + 3 варени яица цели и  един протеин на Биогеим СУПЕРМАСС 2100 (взимам го с 200-250мл. прясно мляко)
10:20 - 100гр.Орехи + Ябълка
13:30 - Ориз 4-5 филиики или риба или меси или боб/леща/грах и т.н (тук имам въпрос нали на манджа да ги ям тея работи или просто ги варя и ги ям :) пофтарям новак сам и нищи4ко не разбирам .
15:00-7 картофа + 50-100 гр. Орехи  някои път с някаво месо или риба се тая :)
16:00 - Тренировка (тук казах 4е ще прая след фитнес тренировката и тренировка по футбол не много изморителна затова ми отнема толкова врема до другото ядене) След тренировката 2-3 Лажици мед + Протеина от сутрента в същото коли4ество
21:00-Боб,леща,месо,грах кфото има (искам да попитам отново както попитах по горе на манджа ли да ги ям щото ако е манджа ще ям сигурно боб с месо или грах с месо такава ще е манджата )
23:00 - Омлет - След като се наям и лягам ! :)

Това е от мен сега 4акам вашите Мнения ще ви помоля само да не ми се смеете :) 4е както казах съм новак и нищи4ко не разбирам затова се обраштам към вас ! До колкото 4етох за 1-2 месеца едва ли ще дигна много но 1-2-3-4.. се колкото да е пак фаида и ако спазвам тази програма с тренирова4ната  дали ще ка4а някои кило за 1-2 месеца ми е последния въпрос :) МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВИС4кИ НАПРАВИЛИ СИ ТРУДА ДА ДАДАТ СВОЕТО МНЕНИЕ

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 14:17.

От цялата работа закуската ти е добра,но тия орехи... и тия омлети в 23 часа... ти ще си качваш ама и бая мазничко. За обяда може си похапваш за въглехидрати ориз,варени картофи,макарони,спагети за протеини месо,риба, за боба по добре като бобена салата. В 3 4аса много картофи гледам мачкаш по 7,по-добре 1 кисело мляко+овесени ядки пък ако има и малко месце екстра може да му хапнеш.Следтренировчното добре 2-3 лъжици мед +протеин(вместо мед може и бананки или стафиди)Вечерята:Пиле или Риба с някакви салати(+ извара )и ако можеш я дръпни към 8-8:30 не в 9.Тея омлети преди лягане не са добра идея,по добре си свари 3 яйца и им изяж само белтъка или пий прясно мляко на мене лично млякото преди лягане ми се отразява доста добре.Колкото до качването с това дето си го написал ти като примерно меню ще има,но много мазно и после пък ще искаш да топиш.Ако се храниш добре и тренираш редовно резултатите няма да закъснеят ;) Успех

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 30.05.08 19:14.

31.05.08
19:13

казано от WarChieft на 30.05.08, 19:13:

От цялата работа закуската ти е добра,но тия орехи... и тия омлети в 23 часа... ти ще си качваш ама и бая мазничко. За обяда може си похапваш за въглехидрати ориз,варени картофи,макарони,спагети за протеини месо,риба, за боба по добре като бобена салата. В 3 4аса много картофи гледам мачкаш по 7,по-добре 1 кисело мляко+овесени ядки пък ако има и малко месце екстра може да му хапнеш.Следтренировчното добре 2-3 лъжици мед +протеин(вместо мед може и бананки или стафиди)Вечерята:Пиле или Риба с някакви салати(+ извара )и ако можеш я дръпни към 8-8:30 не в 9.Тея омлети преди лягане не са добра идея,по добре си свари 3 яйца и им изяж само белтъка или пий прясно мляко на мене лично млякото преди лягане ми се отразява доста добре.Колкото до качването с това дето си го написал ти като примерно меню ще има,но много мазно и после пък ще искаш да топиш.Ако се храниш добре и тренираш редовно резултатите няма да закъснеят ;) Успех

Няма да качи мазно от омлета и от орехите ако яде въглехидрати в 23 тогава ще се омазни !!Прясно мляко не  таи като има лакотоза ; омлета е екстра  111

IM

31.05.08
20:29

Е кажете ми този хранителен режим ли да спазвам става ли ?
И с тази тренирова4на програма и този хранителен режим за месец дали ще ка4а поне кило ? :) ?

05.06.08
19:28

според мен НЯМА ДА КАЧИШ нищо . оправи си храненията , само 1вото е добро според мен , тея манджи за ко ша ги ядеш ??? можеш да караш и на овесени ядки вечер примерно и няма замажеш толкова... . Няма как след тренировка за качване на ММ да имаш сила и за още бягане след топката... а и трява колкото се може по бързо да се нахраниш след такава тренировка , 5 пъти мисля че са ти много и собено ако си начинаещ , лятото ша ти е тежичко да дигнеш кои знае колко маса с правилен режим ...Пии и много вода ако ша играеш мач ... бе има ко да опраяш в режима ....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1