Еленов корен

04.01.05
20:22

Здр. На всички.Гледах предаването на Недик(Fitnesweekend)И от там чух са така наречения продукт Еленов Корен.Искам които знае за този продукт да ми помогне и да ми каже дали е в списака на ЗАБРАНЕНИТЕ ДОБАВКИ :lol: ???  PLS POMOGNETE MI :)

04.01.05
20:36

Не спада към забранени медикаменти нито е в допинг листа ! Може да повиши твърде много тестостерона и пропорцията тестостерон/епитестостерон да се влоши и да те хфанат на допинг тест ,ако за това питаш. Но не знам как може да стане това ,но всичко е възможно :) . Примерно имаше един билдер ,който природно му беше по голямо съотношението на тестостерон към епитестостерон.
по-здрави

04.01.05
22:07

http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=2807

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1