Цени на AnabolicX и EST Nutrition

LA

01.06.08
06:36

Искам да попитам представителите на СИЛАБГ дали цените на АнаболикХ и ЕСТ, които са публикувани в сайта ви са актуални? Защото ако е така имате моите поздравления и подкрепа. На фона на факта, че това са леко скъпи фирми дори за американския пазар и неизбежното сравнение с другите вносители в България, които продават по-евтини продукти в САЩ, доста по-скъпо от тези,които вие предлагате, просто нямам думи!!!

01.06.08
09:31

напълно подкрепям Лоурънс - браво за цените
обаче имам една забележка - пишете по колко капсули(хапа) са в опаковката на продуктите на АнаболикХ - поне да можем да си направим сметката на дозите и необходимите опаковки за цикъл

СБ

01.06.08
09:42

В сайта ни са посочени препоръчителните дозировки, прочети и презентацията на български, днеска очаквай и за 3-AD презентацията. massfx е 120 капсули, Хипердрол 2 също, 3-AD е 90. И да Лорънс, това са цените и са актуални.

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.06.08 09:42.

HE

02.06.08
06:34

И аз искам да се присъединя към поздравленията за цените.
Браво много рядко се среща фирма в БГ която да “мисли” за джоба на потребителя.
Успех.

п.п. Напоследък чувам само добри отзиви за продуктите на ЕСТ и скоро ще почна да ви досаждам с върпроси за тях.

05.06.08
18:55

казано от silabg.com на 01.06.08, 09:42:

В сайта ни са посочени препоръчителните дозировки, прочети и презентацията на български, днеска очаквай и за 3-AD презентацията. massfx е 120 капсули, Хипердрол 2 също, 3-AD е 90. И да Лорънс, това са цените и са актуални.

А кога може да ги очакваме в наличност? И още един въпрос : дали смятате да внасяте PCT на AnabolicX ?

СБ

05.06.08
19:25

В близките 2 седмици ще ги има в наличност, надявам се,че си изчел подробно презентацията на продуктите. Да, и Advanced PCT ще го има, но малко по-късно. Ако се интересуваш от цикъл, пиши , ще ти препоръчам според годините ти и стажа в залата

05.06.08
20:29

А, видях, че ми отговори и в двете теми, затова ще напиша само в тази. Не възприемам това като самореклама, аз за тези добавки съм чел отдавна и бях се насочил към тях така или иначе. (За EST не знам много). Много се радвам, че вече и те навлизат на българския пазар и на добри цени. За мен: 29 г., 4г стаж в залата, 90кг тегло (около 20% мазен), 184см висок.

СБ

06.06.08
03:37

Мисля, че ще бъде удачно в твоя случай да си направиш 12 седмичния цикъл от MassFX и Hyperdrol 2. За него ще са ти необходими по 3 шишета от всяко. Като се решиш ми кажи , за да ти помогна със съвет за начина на приемане

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1