01.06.08
19:20
Здравеите,
в4ера най после ми пристигнаха добавките но съм пред малка дилема? Дали да комбинирам Нитрикса и Бомбата! Към това по време на тренировката ще взимам Purple Wraath и някъде мисля да наместя и един Анимал ПАК или може да го оставя за след това! А имам и Анимал Нитро ама мисля 4е и той 6те е после.
Моля за вашите мнения
94кг 180см 28год
01.06.08
19:24
Толкова теми е имало за Т-Бомб 2, не разбра ли,че това не е суплемен за изграждане на маса, по-подходящ е като допълнение да след циклова терапия. Има много по-качествени суплементи от него
01.06.08
19:28
Толкова разочаровани потребители има от Т-Бомб 2, че не знам как изобщо някой го купува. Какво толкова те впечатли в съставките му? И какво очакваш на твоите килограми да ти даде? Чети и селектирай не по реклама, а по съставките на продукта. Има специално тема във форума за хардкор добавки и доста съм изписал там
ОК! Мерси за мненията но все пак го имам и няма да го хвърлям. Просто ми дойде като подарак! Може би трябваше да сложа темата в “ОБЩИ” за 6тото наистина тези добавки не са пока4ване 4ак толкова! А някакви впе4етления от Нитрикса? И ако съм разбрал правилно Бомбата е “пълнеж” които мога да комбинирам без проблеми!!!
02.06.08
07:55
Не съм много съгласен за бомбата, но няма смисъл да се влиза в спорове.
Само ще кажа, че към тези двете ти липсва само един хубав креатин за да стане супер комбинация за маса.
02.06.08
16:43
Виж сега,Вальо, също мисля, че е безсмислено да влизаме в спор относно Т-Бомб 2, мога много доводи и аргументи да ти представя защо този продукт не е подходящ за изграждане на мускулна маса и единственото му предназначение е евентуално след хормонален/стероиден цикъл или за стимулиране на либидото, да, за това е добър,но за мускулна маса, твърдо НЕ! Не искам да влизаме в спорове, предлагам модераторите да затворят тази тема, защото ще се стигне до масов спор. Т-Бомб е обсъждан и тук много и в gohard.org.