01.06.08
17:39
182 см, 71 кг, 28 г
на НВД от 1 година...или поне гледам да се придържам към нея
последните няколко дена си купувам и изяждам по 1 кг свинско месо на ден, меля си го в магазина и си правя 5 огромни кюфтета по 200 грама. На тефлоновия тиган си ги пека. 5 хранения на ден като добавям шопска салатка към всяко кюфте. Този режим ме засища и не чувствам глад половин час след като съм ял. :) Ще кача ли чиста маса така??? Тренирам през ден в домашни условия предимно със собствено тегло и едни гири. Четвъртък играя мач, събота ходя да плувам. Колко калории са 1 кг свинско и около 1 кг шопска салата??
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 14:17.
казано от swim_fan на 01.06.08, 17:39:
182 см, 71 кг, 28 г
на НВД от 1 година...или поне гледам да се придържам към нея
последните няколко дена си купувам и изяждам по 1 кг свинско месо на ден, меля си го в магазина и си правя 5 огромни кюфтета по 200 грама. На тефлоновия тиган си ги пека. 5 хранения на ден като добавям шопска салатка към всяко кюфте. Този режим ме засища и не чувствам глад половин час след като съм ял. :) Ще кача ли чиста маса така??? Тренирам през ден в домашни условия предимно със собствено тегло и едни гири. Четвъртък играя мач, събота ходя да плувам. Колко калории са 1 кг свинско и около 1 кг шопска салата??
Подбора на храна е хубав, но не е ли малко? 1 кг свинско ти се връзва към 2500 калории, което както и да го гледаш не е много. Салатата ако има усвоими калории 500 (пресилено голяма е тази цифра) си ги брой общо 3000. Иначе от тренировки със собствено тегло трудно ще качиш мускулна маса в бодибилдинг смисъла. Не че няма да има мускулен растеж, но онзи обем на който хората викат ММ и който най-вероятно си представяш трудно ще го постигнеш. Като цяло гледам доста разходваш, така че пробвай да ядеш повече.
Мнението беше редактирано от G33K на 01.06.08 20:07.
ами освен да добавя 4 цели яйца за закуска :) и след това 5-те хранения през деня. Кюфтетата които правя са удобни за ядене защото си нося част от тях на работа в кутия, заедно със салатата. Може да добавя и 2 банана да речем.
Ха,какви са тия тренировки със собствено тегло.Грабвай два тежки дъмбела и прави по-важните неща с тях.Ти може да смяташ,че се храниш но това да не е достатъчно.
02.06.08
07:24
Сирене с свинското мое преди лягане за да се забави усвояването през ноща