Суроватка

23.05.08
18:24

Scitec 100 % Whey или ON 100% gs - кое е по добре за начинаещ цените им са еднакви ?

Темата беше редактирана от MoPkoB на 24.05.08 16:10.

По този начин зададен, въпросът ти няма да намери отговор. Ако споменеш конкретни продукти, а не просто марки, може да се сравни съставът и да се даде оценка.

FZ

24.05.08
09:23

казано от MoPkoB на 23.05.08, 18:24:

Кой протеин е по добар на гнц  или на Сайтек( не сам мн сиг дали е така марката , но 1 фитнес инструктор ми го препорача пред гнц-то)

Аз давам глас за Scitec .

26.05.08
10:30

От къде си я купувате тая суроватка аз никъде несъм виждал да продават.

Аз съм поизпил стабилни количества от протеина на ON и съм останал доволен така че според мен си струва парите за другия не знам и нямам познат които да го ползва.

02.06.08
06:04

Вместо да даваш парите за ОН, опитай АСН Американ Уей или NOW изолат.

FZ

02.06.08
08:52

казано от Александър Алексиев на 02.06.08, 05:13:

Аз съм поизпил стабилни количества от протеина на ON и съм останал доволен така че според мен си струва парите за другия не знам и нямам познат които да го ползва.

Щом си доволен пак си вземи същия протеин !

МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТОВА МНЕНИЕ ЧЕ НЕЩО СЕ ОБЪРКАХ

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 02.06.08 14:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1