Слаби капиляри?

01.06.08
19:48

От малък имам слаби капиляри и лесно ми потича кръв от носа. Имал и някакви добавки, които да помагат за стените на кръвоносните съдове напр ? Това ми е питането, тъй като аз лично не знам. Иначе наблягам доста на храни с високо съдържание на желязо ( ест. месо :) и всякакви зелени работи), не са ми горили капилярите, тъй като това често се прави при такива случаи, но не ми звучи обнадеждаващо :P Мерси рпедварително !

01.06.08
20:28

Здравей. Когато бях малък, имах един съученик който много лесно му потичаше кръв от носа, само като си седи и тече. И той ми каза, че когато бил на доктор, му казали да яде много лимони, за да се оправи. Можеш и ти да пробваш.

01.06.08
21:08

ходи да ти обгорят носа! на мен мн ми помогна и от 8-10 години не ми е текло кръв от обработената ноздра, а преди беше ежедневие... ;)

02.06.08
00:35

земи си цетебе това е витамин С който се пуска в организма по 12 часа има там и други мазила ... наскоро ходих че съм алергичен към пуха от дърветата и ми течеше доста и това ми помогна

Мнението беше редактирано от InSeNz на 02.06.08 00:36.

02.06.08
07:14

казано от AMAZER на 01.06.08, 21:08:

ходи да ти обгорят носа! на мен мн ми помогна и от 8-10 години не ми е текло кръв от обработената ноздра, а преди беше ежедневие... ;)

А какво представлява точно това ? По какъв начин ти горят капилярите ? Ще пробвам и цетебе, благодаря :)

02.06.08
09:06

С лазер

02.06.08
10:32

сега може и с лазер да се прави, но преди май беше с нчкакви химикали. не боли  ;) не се притеснявай, няма да ти ровят с нагорещено желязо... :)

02.06.08
15:14

Защото като малък ми правеха нещо подобно, смисъл напояваха тампони с нещо и ми ги слагаха в носа. Спомням си, че след това известно време носа ми “свиреше” като дишах :)

Мнението беше редактирано от Apollonius на 02.06.08 15:15.

14.06.08
13:18

Витамин С- поне 1000 мг + С с биофлаваноиди

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1