01.06.08
19:48
От малък имам слаби капиляри и лесно ми потича кръв от носа. Имал и някакви добавки, които да помагат за стените на кръвоносните съдове напр ? Това ми е питането, тъй като аз лично не знам. Иначе наблягам доста на храни с високо съдържание на желязо ( ест. месо :) и всякакви зелени работи), не са ми горили капилярите, тъй като това често се прави при такива случаи, но не ми звучи обнадеждаващо :P Мерси рпедварително !
Здравей. Когато бях малък, имах един съученик който много лесно му потичаше кръв от носа, само като си седи и тече. И той ми каза, че когато бил на доктор, му казали да яде много лимони, за да се оправи. Можеш и ти да пробваш.
ходи да ти обгорят носа! на мен мн ми помогна и от 8-10 години не ми е текло кръв от обработената ноздра, а преди беше ежедневие... ;)
земи си цетебе това е витамин С който се пуска в организма по 12 часа има там и други мазила ... наскоро ходих че съм алергичен към пуха от дърветата и ми течеше доста и това ми помогна
Мнението беше редактирано от InSeNz на 02.06.08 00:36.
02.06.08
07:14
казано от AMAZER на 01.06.08, 21:08:
ходи да ти обгорят носа! на мен мн ми помогна и от 8-10 години не ми е текло кръв от обработената ноздра, а преди беше ежедневие... ;)
А какво представлява точно това ? По какъв начин ти горят капилярите ? Ще пробвам и цетебе, благодаря :)
02.06.08
09:06
С лазер
сега може и с лазер да се прави, но преди май беше с нчкакви химикали. не боли ;) не се притеснявай, няма да ти ровят с нагорещено желязо... :)
02.06.08
15:14
Защото като малък ми правеха нещо подобно, смисъл напояваха тампони с нещо и ми ги слагаха в носа. Спомням си, че след това известно време носа ми “свиреше” като дишах :)
Мнението беше редактирано от Apollonius на 02.06.08 15:15.