02.03.04
19:58
Pitam nekoi koito e probval Efedrin-a :} na 16 god sum shte ima li problem da go zimam ? kakvi sa mu strani4nite efekti ? Az imam malak problem sus surceto malko po ogolemeno mi e ot normalnoto zashtoto treniram ot 13 god :{ shte e problemno li da go piq ? Zastra6ava li moeto zdrave ?
07.03.04
12:13
efedrina za teb e ZABRANEN osobenno ako imash problemi sys syrceto i krywnoto nalqgane w nikakyw sluchaj ne go preporychwam !!!Shtre spra dotuk i dano da me poslushash .
07.10.04
22:24
da taka e imash li problem s sarceto zabravi za efedrina shte ti go pretovari i shte spre
07.10.04
22:46
Забраиии за Ефедрин!Глеи си живота!
08.10.04
10:23
Абе момче на 16 години си къде си тръгнал да взимаш ефедрин!
Moze da go vzema6 no e vazno v kakvo koli4estvo.Kato za tvoqta vyzrast
nai optimalno 6te e po 1 4etvyrtinka tabletka 2 pyti na den (obshto 25 miligrama za denq).Prepory4vam ti go samo ako go polzva6 za otslabvane.Kato stimulirashto hap4e nqma osoben smisyl.A otnosno surceto v tazi dozirovka nqma da go natovari6 mnogo.
16.10.04
14:22
[quote author=“mashki”]Moze da go vzema6 no e vazno v kakvo koli4estvo.Kato za tvoqta vyzrast
nai optimalno 6te e po 1 4etvyrtinka tabletka 2 pyti na den (obshto 25 miligrama za denq).Prepory4vam ti go samo ako go polzva6 za otslabvane.Kato stimulirashto hap4e nqma osoben smisyl.A otnosno surceto v tazi dozirovka nqma da go natovari6 mnogo.
С такова количество няма да усети нищо.
Според мен дали ще е на 16 или на 30год. ефедрина няма да му навреди повече или по малко/еднакво вреден е за всички възрасти/ ама щом има проблеми със сърцето да забрави щото много ще го натовари. ЕФЕДРИНА УВРЕЖДА СЪРЦЕТО при дълготрайна употреба /сега може да не ви пука ама като станете на по 50-60год ще съжелявате/
Значи ефедрина да ти кажа е пълна бозаа както се казва.
1.Много вреди на сърцето.
2.Това възбужда нервната система.
3.Ефектат ще е първите 6 хапчета и след това ще изчезне
4.Не знам дали знаете НО ЕФЕДРИНА Е СПРЯН ПРЕДИ 4 г. НО В БЪЛГАРИЯ Е СПРЯН ПРЕДИ 2.Тои е спрян главно защото се счита за наркотик.Тъй като възбужда нервната с-ма.
5.Значи аз тренирам при Митко Славов(републикански и бълкански 6ампион по КУЛТОРИЗЪМ)и той ми каза така вместо да се тровиш сас ЕФИДРИН по добре испии 2 дълги кафета(ще има саштото действие)
04.01.05
20:46
забрави го ефедрина пич!Вземи си L-карнитин и сваляй :D
05.01.05
00:10
Забрави за ефедрина !!!!