От къде си купувате добавки?

ZA

02.06.08
14:43

Аз досега си купувах от един магазин на Пиртоска и един сайт: сила.**
Но разгледах в нета и видях, че въпреки промоцийте и отстъпките цените са им доста завишени. Гледам примерно Animal Stak 120лв., а в един друг сайт го намерих за 80лв.!!! Кажете ми вие от къде си купувате хубави добавки на не толкова завишени цени. Благодаря предваритено!

П.П.

Като пишете магазин казвайте и адреса, за да знам къде да ходя. :) А ако някой от вас продава да ми пише на ivo221@mail.bg :)

NI

02.06.08
17:58

Аз лично досега съм поръчвал само от http://www.4fitnessbg.com/ и съм много доволен :)

02.06.08
18:34

Недей си копува от  http://www.4fitnessbg.com/ направих поручка преди 3 седмици още на са ми я донесли !

ВИ

02.06.08
18:38

казано от Sha6ma на 02.06.08, 18:34:

Недей си копува от  http://www.4fitnessbg.com/ направих поручка преди 3 седмици още на са ми я донесли !

..което съвсем не значи че вината е тяхна. Най-вероятно за това е виновен вносителя.

02.06.08
19:22

казано от Валентин Иванов на 02.06.08, 18:38:

казано от Sha6ma на 02.06.08, 18:34:

..което съвсем не значи че вината е тяхна. Най-вероятно за това е виновен вносителя.

Виж сега .. Аз давам пари . Не ми пука дали вносителя , дали фирмата или камиона, който ги доставя е виновен. Аз давам парите и очавам до 3-4 дена ми я доставят . Който плаща той избира музиката !!!

BO

02.06.08
19:42

Виж сега .. Аз давам пари . Не ми пука дали вносителя , дали фирмата или камиона, който ги доставя е виновен. Аз давам парите и очавам до 3-4 дена ми я доставят . Който плаща той избира музиката !!!

много правелно, тука няма място за оправдания на представителите, че някой не си е свършил работата, затова пазара е голям....

ZA

02.06.08
19:49

А въпроса ми беше от къде си гу купувате... . :)

02.06.08
20:42

Аз предпочитам да пазарувам он лайн: bodyart-bg.com, nowbg.com. syntraxbg.com - от тези сайтове съм мн доволен - всичко престига на време за не повече от 2 дни.

02.06.08
21:00

Напоследък bodyart-bg.com или направо от магазина.

GO

07.06.08
21:04

dobavki-bg.com/ - според мен най-ниските цени, а на мен ми излиза още по-евтино щото ми е в града :)

HE

09.06.08
15:15

bodyart-bg.com, но предпочитам от магазина, а и момчето работещо там е много точно.
sila.bg - също имам чудесни отзиви и са много точни.
nowbg.com - за тях каквото и да се каже в положителна насока винаги е малко.
Нека горното не звучи като реклама - това е моето мнение.

13.06.08
19:50

Аз купувам от discount-supplements.co.uk, цените са много добри , и много често има изгодни оферти .  На това сито има един трик , регистрирайте се там и не копуваiте нищо .След известно време(2-3 месеца) ви дават отстъпка . Първо 10% ,  ако пак не поръчате дават 15 , е после 20% отстъпка валидна за всички продуки за 1 месец .

това е последната поръчка която направих там

http://img259.imageshack.us/img259/8513/immagineas0.jpg

Мнението беше редактирано от MiX на 13.06.08 19:54.

14.06.08
10:38

От bodybuilding-bulgaria.com - доставката е до ден-два и като цяло съм доволен от обслужването.
От nowbg.com - 5лв. доставка за София ме удари в сърцето и няма да повторя
От silabg.com - доставката също е бърза, сега дори виждам, че има 5 процента намаление и мисля от там да продължа
4fitness-bg.com - аз не съм, но познат (съсед) чакаше няколко дни също

Характерното за всички (може би с изключение на nowbg.com) е, че никога не са ми доставили точно това, което поръчах :) Но вече привикнах с това и приемам нещо като риск да получа същия продукт - fifty-fifty един вид :)

СБ

14.06.08
11:31

казано от zaaz на 02.06.08, 14:43:

Аз досега си купувах от един магазин на Пиртоска и един сайт: сила.**
Но разгледах в нета и видях, че въпреки промоцийте и отстъпките цените са им доста завишени. Гледам примерно Animal Stak 120лв., а в един друг сайт го намерих за 80лв.!!! Кажете ми вие от къде си купувате хубави добавки на не толкова завишени цени. Благодаря предваритено!

П.П.

Като пишете магазин казвайте и адреса, за да знам къде да ходя. :) А ако някой от вас продава да ми пише на ivo221@mail.bg :)

Еми не сме вносители на Юнивърсал... Ако се загледаш в цените на EST и Anabolic X и след около 2-3 седмици, тези на MEga Pro и Fast Action Pharma, то тогава ще си говорим друго. Разберете, има официални дистрибутори с които работим и там мърдане от официалните цени няма...

... за тези на които сме представители, е тогава вече нещата са други... и то е видно

ИВ

14.06.08
11:32

Най-вече от nowbg.com, но и от магазини във Варна като Жълто, Здраве за Вас, дрогерия “Сила от природата”, които предлагат продукти и най-вече екзотичните им съставки.

СБ

14.06.08
11:36

Само искам да благодаря на всички до тук за добрите думи:

Ние ще продължаваме да работим в строго определена посока:

1. Нормални цени (на нашите марки)
2. 110% Точно отношение към клиента
3. Навременно получаване на поръчката
4. Винаги компетентно мнение
5. Винаги НАЙ-БОГАТИЯ асортимент на Балканите

Моля ако имате някакви забележки или съвети или мислите че нещо трябва да се оптимизира, ги споделете с нас

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 23.07.08 14:01.

14.06.08
16:11

silabg.com

23.07.08
13:37

Здравейте искам да споделя с вас един сайт от които изглежда че някои продукти са на добри цени(за разлика от Европейските цени в бг).Аз съм в Италия но България като страна в EU не би трябвало да има проблеми с доставката.Сайта е в Словения,и доста хора от Италия поръчват от там(и тук е скъпо).Разгледайте го ...ще се радвам ако съм помогнал на някои:) Ако пък имате линкове с магазини(интересуват ме само тези в европейският съюз)с добри цени слагайте ги тук....ако модераторите дават може да се направи една тема където всеки да сигнализира някоя оферта и тн.

http://www.prosport.net/

BO

23.07.08
14:35

Като гледам доста добри оферти има за протеини, само доставката колко пари излиза и за колко дни идва до БГ ?!?

Мнението беше редактирано от bobi_benetton на 23.07.08 14:35.

23.07.08
14:42

От много магазини, но последно от silabg.com .

23.07.08
14:51

казано от bobi_benetton на 23.07.08, 14:35:

Като гледам доста добри оферти има за протеини, само доставката колко пари излиза и за колко дни идва до БГ ?!?

На самият сайт казват 7 евро а за поръчки над 150 евро бесплатна.До България незнам колко е доставката но скоро ще ти кажа за колко време идва до Италия-би трябвало да е еднакво.

BO

23.07.08
15:51

Така като го разгледах протеина на Dymatize Elite Whey Protein 4,5 kg за 70 Евро си е доста добра оферта, какво ще кажете ?

23.07.08
16:05

За някои които поръчват или им ги носят от USA ще е много ,но в сравнение с цените в други магазини в Европа е много добра цена.

BO

23.07.08
17:14

Ами немисля, че ще е много по-евтино ако се донесе от Америка, защото в бб.ком струва 70$, но като сложим и огромния шипинг на 5кг протеин, който е кам 60$ и излиза даже малко по-евтино дори и от Америка. Не е ли така ?

25.07.08
13:50

Аз не мога да ти отговоря не съм поръчвал от USA.По въпроса с горният сайт - днес поръчката ми пристигна,даже прекалено бързо за моя радост.Поръчано на 23, тръгнало от Любляна на 24 и пристигна в Италия на 25 :)

BO

25.07.08
14:49

Ами те повечето продукти не са налични, написах и запитване по мейла и нищо трети ден ?!?!?

25.07.08
15:10

казано от MiX на 25.07.08, 13:50:

Аз не мога да ти отговоря не съм поръчвал от USA.По въпроса с горният сайт - днес поръчката ми пристигна,даже прекалено бързо за моя радост.Поръчано на 23, тръгнало от Любляна на 24 и пристигна в Италия на 25 :)

Колко ти излезе доставката?

25.07.08
15:55

7 евро но това е за Италия за България питайте.Боби кой продукти липсват?

BO

25.07.08
16:48

Ами една дозина аминокиселини, л-карнитини и още има....
Писах и 3 и-мейла нищо, много не сериозна работа.Явно сайта е малък и не разполагат с голям ресурс :)

25.07.08
21:24

Ами странно,брат ми им беше писал и веднага му бяха отговорили.Ние за пръв път поръчваме от този сайт и взехме само две кутии протеин-бавният на Dimatyze 12 Hour(2kg 25 EURO ;) ).Засега сме доволни, ако на следващата поръчка има проблеми ще кажа.

Мнението беше редактирано от MiX на 25.07.08 21:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1