Ръце ?

28.05.08
19:27

Здравейте,
Тренирам от горе долу 6-7 месеца..краката вървят супер,гърдите г/д,гърба върви,корема и той така ОБАЧЕ пустите ръце...т.е. пустия бицепс :). Трицепса горе долу върви
Та ако може да ми напишете примерна програма :).Ето така ми е сплита
пон- гърди,трицепс
вторник-гръб,бицепс
четвъртък-крака
петък-рамо,трапец,корем
На 16 години съм -63.5 кг
Взимам гейнър и аминки

28.05.08
19:54

По мои впечатления, точно с този сплит, не очаквай бицепсите да дръпнат особено. Естествено, не знам как точно ги тренираш, но при мен...в ръцете не се отразяваше особено добре, но и не ми трябваше.
Опитай да размениш местата на бицепсите и трицепсите - бицепс с гърди, трицепс с гръб. Ще трябва и да оставиш 1 ден, м-ду тренировките. :)
Можеш и да ги тренираш в един ден - трицепс и бицепс.
Другото са упражнения, серия и повторения.
И хранене, разбира се. :)

28.05.08
20:16

При мен ръцете се развиват най-добре когато ги тренирам в един ден. Когато съм комбинирал гръб с бицепс не съм успявал да натоваря достатъчно бицепса, защото малко или много е изтощен от гърба.

28.05.08
20:20

Моето мнение е да размениш бицепса и трицепса и метнеш тренировката за гръб да не е директно след като си изморил бицепса-демек четвъртък или петък примерно.

TI

28.05.08
20:46

Значи незнам как ще е най-добре да тренираш, но имам едно друго мнение. Значи ти си 63кг. Не си написал колко си висок, но на тия 16 години си мисля, че си поне 175. Тогава ръката ти неможе да е особено развита. Също така трицепса е по-гплям от бицепса като начало и за това ще ти расте повече. И така ще е винаги. И за напред ще ти се стува, че бицепса ти изостава, но всъщност той си расте нормално, но трицепса си е по-голям. Така че си мисля, че си се заблудил. Може и да си мисля грешно.

28.05.08
21:20

Най-добрата тренировка както каза Стоянчо е бицепс и трицепс в 1 ден :)

29.05.08
04:11

Размени си трицепса и бицепса ...И разнообразявай тренировката чат пат, при мен винаги има ефект :) Също така може да пробваш 1 месец да тренираш прав с крив лост с чийт само внимавай с кръста и послевръщаш тежеста да го правиш чисто.Аз поне така много дръпнах и като сила и като мерки :)

29.05.08
04:48

Значи да 174-5 съм 63кг..И преди съм пробвал гърди и бицепс в един ден,но без ефект.Така че ще се насоча към вашия съвет трицепс и бицепс в 1 ден.Само малко помощ за упражненията и как да си наглася сплита.. ? Ето ми тренировката:
пон гърди и трицепс-лег 5х6/изтласкване на дъмбели от полулег 4х6/лег с тесен хват 4х6/горен скрипец 4х6,но аз правя всеки път различно..примерно веднъж френско,веднъж скрипец над глава
Вторник-гръб и бицепс-тяга 4х6/гребане с щанга от наклон 4х6/пулдаун 4х6/сгъване с щанга 4х6/сгъване с дъмбел 4х6 като се има впредвид че аз правя 4х6 с щанга и после сменям на концентрично и след сед редувам
Четв крака-клек 5х6,лег преса 4х6,лег екстензии 4х10,сгъване от лег 4х8,калф машина 3х10
Петък-рамене,трапец и корем-преси с дъмбели 4х6,преси на машина 4х6,странично разтваряне 4х6,повдигане на раменете 4х6,и за корем си ги редувам

03.06.08
18:31

Карай с тая програма+отделен ден за ръце.
При мен свърши добра работа.

03.06.08
18:48

Карай си точно по тази програма като започнеш да наблягаш на базовите, а в деня за бицепс правиш 2 упражнения с 8 серии а за трицепса 2-3 с по 4 серии..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1