31.03.08
11:47
здравейте на всички.като цяло стажа ми не е особено голям 5месеца и мисля към средата на Април или началото на Май да си направя едно хубаво цикълче с добавки.Хубаво от гледна точка на финансите които мога да отделя разбира се.Целта ми е покачване на масата.Разбира се съм подготвил необходимата диета от гледна точка на тренировките също кажи речи съм преценил какво да правя.Пиша темата за да споделя избора на добавки на които съм се спрял и разбира се да чуя вашите отзиви и коментари.
Решил съм да използвам суроватъчен протеин или гейнър , креатин , ВСАА , амини ...
за суроватка съм избрал и ме посъветваха(благодарности на Стоянчо) ASN American Whey , ВСАА - MDY BCAA и амино Genesis Amino1900 ... за креатина още се колебая дали да е Green Bulge na CL или все още няма смисал от креатинова матрица и може би да се спра на друг препоръчан продукт Microcreatine на Interactive .. ами общо взето това мога да си позволя като пари тези продукти.Запитването ми е отностно креатина какъв да е за да постигна по добър ефект на този етап.Очаквам с нетърпение коментарите ви по темата!Мерси
Аз бих ти препоръчал BioTech 500gr е 29 лева. Имах покачване на силата още след зареждащия период и то осезаемо.
Пия същия протеин и съм доволен.
bol_reflex: Човече ти тренираш само 5 месеца аз лично немисля че оште трябва да прибягваш до стероидни цикли но штом си го решил аз лично тренирах 3 години без стероиди само с добавки.Опитаи с нешто наторално само може да става бавно но е чисто.Незнам на колко години си но мога да ти препоръчам мн.здрав класически цикъл за маса: Метан + Омнадрен.Почни от 10мг. Метан и на всяка седмица качвай с още 10мг. докато не стигнеш до 25-30 мг.(5-6т) след това слваляш на 20мг. отново 7 дена след това 7 дена по 10мг. и толкова с метана слагаи по един Омнадрен седмично по средата на цикъла може да сложиш два в някоя от седмиците.За протектори си вземи, Карсил и Лив52 Карсила-120-150мг.дневно Лив 3х3 дневно.А и още нещто след като свършиш цикъла ако имаш възможност си вземи креатин с глотамин.Ако си на 17-18-19години не е хубаво да предишаваш 25мг.метан Мисля че това като за първи цикъл ще то е добре аиде успех.
Не съм сигурен, че момчето говори за цикъл със стероиди, но ако е така те съветвам да не го правиш, понеже “стажа” ти във фитнес залата от 5 месеца е доста малък!
04.06.08
11:37
Според мен също е рано за добавки,но щом си решил може да добавиш и един глутамин.