04.06.08
21:47
Здравейте! Тренирам от 6 месеца на 17 години съм висок съм 196см тежа 82кг(според мене за този ръст тези килограми са малко).Преди 2 месеца взимах Volumass 20.Предложете нещо добро-парите са без значение!
Ще ти предложа няколко добавки, от които аз качих 6 килограма за 2 месеца, при положение, че натрупването на маса на мен ми е нещо като проблем, в сравнение със свалянето. Протеин: Ултимат Нутришън (въглехидратен), аминокиселини на Optimum 2222, креатин отново на Optimum, Глутамин, Таурин.
Протеина мисля че беше 3.5 кг или 4.5 кг (ще те излъжа)! Храни се здраво! Разгледаи форума... изписани са десетки хранителни режими и начини на трениране. Почивай си максимално! Спи максимално! Резултатите ще са на лице не след дълго! :coolmad:
Ами как да ти кажа... всяка една от гореизброените добавки се отнася сам за себе си. Не съм изброил пет протеина за да мога да ги систематизирам кой е най-добър. Ако нямаш възможност да си вземеш няколко от тях взерми само протеина. Протеините са “базата” на хранителните добавки, ако мога така да се изразя. Пил съм го и съм доста доволен от него.
Ако хранителния ти режим е на ниво още нямаш нужда от добавки. Ако не си си оправил храненето - направи го и остави добавките за по-нататък.
05.06.08
12:22
Мръвка, яйца, млеко... тва са най-добрите добавки.