24.09.04
16:04
Темата е модерирана от Mr_Muskul
Интересуваме историята на пичове които са се прецакали със стероиди!!!
25.09.04
17:28
от личен опит ти казвам като резултати ще постигнеш много.
идва и но при мен поне се появи акне и се окосмих доста по корема и гърдите.вече 2 месеца се боря с акнето,а космите също сложна работа. резултати се постигат и с по безопазни неща от стероидите.
26.09.04
16:36
вчера Недин пусна филмче с някакъв културист
каза че бил най-релефния, само дето умрял, защото изпробвал някакви нови стероиди върху себе си
26.09.04
18:21
да някакав германец изпробвал някакав нов диуретик и умрял
Недик каза че сигурно не е преценил добре дозите.
27.09.04
22:31
Доста културисти умират от всичко което вземат, обаче инфото не стига често до нас, за дюретиците е ясно, тук умря преди няколко месеца един, които искаше през цялата година да изглежда изчистен , защото правеше програми по стреепцлюбовете, ама то не може така за съжаление, и чао
А от стероидите се е изписало мисля доста каква е необратимата вреда, въпросат е , като си решил да вземаш много добре да прецениш какво искаш да постигнеш и заслужава ли си да се самоубиваш, ако е само за да изглеждаш добре, ръцете настрани,
това е моят професионален съвет
пазете се
Стан
28.09.04
12:19
Хахаха ами момчета то хората умират и от алкохол и от цигари, автомобилни и самолетни катастрофи - някой от Вас ще почне ли да ходи пеша по този случай? Човек все някога умира дали по-рано или по-късно е въпрос на чист късмет! А за да умреш от стероиди трябва да си един от най-големите тъпънари на тоя свят!
28.09.04
12:43
head_hunter ти по тая логика ще оправдаеш и наркотиците
който иска стероиди не го спирам
ама аз съм реалист
с 1-2-5-10 та и 20 кила отгоре няма да има голяма разлика
а колко ли трябва да се боцкам за целта
предпочитам да си вдигам заради кефа от самото вдигане
за Рони и другите професионалисти има смисъл да се боцкат, но не и за нас
пък ти ако искаш си умирай на 20
аз още не съм чукал 2 руси близначки на капака на BMW M3 и не тръгвам за оня свят преди да съм го направил :twisted:
01.10.04
21:44
sinner
всичко зажиси от това какво искаш да постигнеш и да знаеш какво жертваш като вземаш химия.странични ефекти има всеки трябва да е наясно с това но неможе да се отрекът и резултатите.от един или два стрериодни цикъла няма да умреш на 20 или след 20 години.стига да знаеш какво правиш тоест ако правиш грешки ще ти струват скъпо.но ако си разумен и ползваш химията както трябва ще живееш дълго и щастливо :) .целта е да не се прекалява защото съм чувал за такива които не са спирали стероидите почти година и още зобат само сменят зобта защото предишния стрероид спира да деиства.такива със сигурност няма да доживеят дълбоки старини,за черния им дроб нямам думи -цирозата непрощава.
Абе не сам се прецакал точно но пих известно време бианабол и почти ен съм го вдигал ! Но след като спрех не можах да го свала ! :oops: :oops: :oops:
Според мен стероидите не са вредни стига да знаеш за какво ги зимаш,как трябва и в какви количества и да не пиеш през цикала и след това ... и да спиш и да ядеш сериозно.А повечето хора и приятели имам зимат примерно боинабол и то по 40-50 км и през ден са дроб пияни ги носят до тях и след това викат “от тоя цикал нищу не качих или след това изпиках всичко” ... еми нормално е да ... !хах ... извиняваите за обаркването ... не км а мг
Искам да кажа и за яденето на ден трябра да се приемат по 300-400 белтаци а повечето хора зимат по 100 сигурно .. ае пален маитап .. 1 приятел си зе бяхме 2-ра смяна .. зима по 20мг на ден .. значи от 12 до 7 нищу не яде сме да даскало само...а ги пие кам 2 някаде и ги пие сас кола .. еми нормално е след това да има вода все пак ... !
Използвайте бутона “промени” ако сте забравили да добавите нещо или искате да промените мнението си.
Mr_Muskul