Хранителни режими за покачване на тегло

A4

06.06.08
10:29

Начинаещ сам нищичко не разбирам от диети и такива работи,но се порових малко и всички ми казват че без хранителен режим нищо няма да стане за това си измислих свой.Моля критикуваите,но не ми се присмиваите ако сам се изложил, защото повтарям че нищо не разбирам  :-) . На 16г съм 179см,64кг и искам да кача 6-7 килца мускулна маса :) ето го и него:

06:00-  1 кисело мляко + 100гр овесени ядки + протеин
08:00- 2банана
10:30- хотдог/хамбургер/пица/-(понеже сам на даскало)
12:00- 100гр ядки
14:00-  месо/картофи/ориз/яйца
16:00- 1 банан + протеин
17:00- тренировка
18:30- 50гр ядки +3 лажици мед + протеин
20:00- месо/картофи/ориз/риба/+салата от зеленчуци
22:00- 2-3 белтъка

Протеина ми е “Scitec"100% Whey Isolate.

Темата беше редактирана от a4ku на 10.06.08 12:42.

A4

06.06.08
13:34

Аре бе хора тука 50 прегледа никои не пише :long:. Посаветваите ме нещо, че огладнях!!  :lol:  :lol:

DA

09.06.08
18:42

добре е ...но не си написал грамаж ала бала...гелдай пак мн да не претовариш с яйцата...през ден ги яж...яж риба на 3 дни поне веднъж...сменяй бананите на 2 дни с ябълка,(лимон),и др плодове естествено...аз примерно съм отказал безалкохолното ...вместо това пия мляко или сокове нека и другите да се изкажат това е моето просто мнение ...

TO

09.06.08
21:05

Пий си протеинчето веднага след ставане, аполовин час след това яж овеса( в смисъл не всичко наведнъж). Яйцата са си добре по всяко едно време, няма как да се “претовариш”.

10.06.08
06:10

Първо 6-7 кила мусколна маса са много сериозно нещо и се постига за години системен труд.За режима:
1.Гледай във всяко хранене да имаш белтъчини, така че във второто хранене към бананите добави източник на такива.
2.Това че си на училище не те оправдава да ядеш боклуци.Виж тук.Ако не те мързи да търсиш да търсиш в изданието има доста теми и статия, които ти препоръчвам да прочетеш(и се пише хотдоГ).
3.Банана е излишен преди тренировка.Изяж го след нея и 3 лъжици мед ми се виждат много.Ядките също са излишни след тренировка.
4.Можеш да закръглиш белтъците на 5 в последното хранене и да им добавиш 1 жълтък. ;-)
5.

казано от a4ku на 06.06.08, 10:29:

14:00- месо/картофи/ориз/яйца
20:00- месо/картофи/ориз/риба/+салата от зеленчуци

Ако това означава че избираш едно от четерте не е много добре.Гледай да е комбинация от белтъчини и въглехидрати, а не само едното.
Успех и дано станеш много здрав. :)

10.06.08
10:29

Вярно е това за училището. Всички се се оправдават, че не продавали нищо качествено. Нищо не те спира да си носиш храна от вас (аз така правех, ама тая година завърших :) ). Не изисква усилия да си направиш един сандвич с пилешки гърди или нещо такова и да си го носиш с тебе ;)

A4

10.06.08
12:41

Aquiles мс за саветите  ;-)

22.06.08
21:00

аз ям квото ми падне и за 2 седмици 4 кг качих , не спазвам никакви програми важното е да се тъпчиш :)

23.06.08
05:08

казано от Canar4ever на 22.06.08, 21:00:

аз ям квото ми падне и за 2 седмици 4 кг качих , не спазвам никакви програми важното е да се тъпчиш :)

не да се тъпчеш, ами да ядеш правилна и здравословна храна...тва е идеята...

П.С. Иначе режима става (хората ти казаха какво да промениш) но въпроса ми е как се справяш с храненето в определени часове?!Аз не мога така...Не мога в определен час да ям определено нещо...Естествено че след тренировка се маяждам с яйца , месища , салатки и плодове...Ям си но не мога да спазвам стриктно какъвто и да е хранителен режим...

Мнението беше редактирано от DaMp370 на 23.06.08 05:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1