04.06.08
20:01
Здравейте. Мога да кажа, че съм начинаещ в областта на фитнеса. Ще тренирам по тази програма - http://www.bb-team.org/workout/1283/
Висок съм 190 см, тежа 77 кг и искам да кача мускулна маса. Обаче имам един проблем. Незнам как да си съчетавам храната. Какво да ям преди тренировка, какво след тренировка и т.н. Ако може някой, който разбира повече да помогне. Мерси предварително на всички ;)
04.06.08
21:01
Този твой проблем се превръща в епидемия...
05.06.08
06:19
Питай фитнес инструктура.Той може и да ти каже.....срещу съответното възнаграждение.Тук никой няма да си губи времето да ти пише хранителен режим.Ако беше прочел и други подобни теми като твоята щеше да разбереш,че тук се дават съвети за това което сам си направил.Прочети и направи един хранителен режим пък тогава може да ти помогнем.
05.06.08
16:42
ВВД = въглехидрат + протеин. Преди тренировки и през целия ден сложен въглехидрат след тренировка прост въглехидрат
яж месо , яица , ориз ,мляко ако ти си висок като мене и няма да ти навреди много ( но през зимата) ся за лятото ша ти е много тругно да качваш ... трява ядеш яко ... след тренировка протеин , преди тея кафяв ориз + месо или яйца ... има твърде много начини за съчетаваане , прочети малко из статиите на саита и ша ти стане ясно .
Ти си.
06.06.08
10:47
казано от TIGER на 05.06.08, 19:13:
яж месо , яица , ориз ,мляко ако ти си висок като мене и няма да ти навреди много ( но през зимата) ся за лятото ша ти е много тругно да качваш ... трява ядеш яко ... след тренировка протеин , преди тея кафяв ориз + месо или яйца ... има твърде много начини за съчетаваане , прочети малко из статиите на саита и ша ти стане ясно .
Ти си.
Не мисля че заради сезона нема да качва не е толко голяма разликата аз дори не усещам
Наистина е индивидуално , но замисли се лятото вънка 40 градуса а за да качиш маса трява яко да са размазваш(потене,обезводняване) и да пиеш повече вода от обикновено , за това му препоръчах зимата като идялен сезон . тва е моито мнение :)
06.06.08
18:01
Зимата е по добре но ся като е лято кво да се праи ...тва не значи че няма как да стане
Може , но пак казвам по лесно ще се разконцентрира и ще губи мотивация. Тва е моето мнение пък вече и зависи от него самия, нека прова и да пише колко е качил след време....
08.06.08
22:08
Ще се разконцетрира ли?Ще губи мотивация?На когото не му се тренира “довиждане”. :)
Мнението беше редактирано от BusyMan на 08.06.08 22:08.