Петдневна рецепта!

07.06.08
21:29

Значи на 16 години съм и съм висок 186см и тежа само 65 кг!Молбата ми е да ми препоръчате някакъв режим на хранене и същевременно на тренировки за да покача докрая на година теглото си поне на 75кг :О!Предварително благодаря!Знам,че има доста теми но съм нов и искамм информацията на едно място ;д сори ма ме мързи да си диря :(

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 14:15.

07.06.08
21:45

казано от GotzevJunior на 07.06.08, 21:29:

сори ма ме мързи да си диря :(

Но за сметка на това другите не трябва да ги мързи да пишат едно и също за стотен път, така ли?
Понеже така или иначе трябва да ми мине от вечерята до лягането ето ти няколко насоки:
- по принцип и сам можеш да се сетиш кои храни са “добри” и кои “лоши” (просто е много близо до ума) - започваш да консумираш големи количества от “добрите” на често през деня
- в залата вдигаш тежко на тежки упражнения и не се скатаваш, стремиш се да даваш малко над 100% от възможностите си всяка тренировка
Това е базата. Дори само това да спазваш ще постигнеш значителен напредък. За повече ще трябва да преодолееш мързела и да почетеш..доста.

08.06.08
07:19

Как е възможно да те мързи да търсиш, а не те мързи да пишеш цяла тема? И друг въпрос - как мислиш, че щом те мързи да търсиш информация, няма да те мързи да я прилагаш..сиреч, мислиш ли, че с тоя мързел ще постигнеш някакви фитнес резултати? Защото аз мисля, че не.

08.06.08
07:25

Разбрах още намека от Geek (xax) !Така че нека пристъпим по темата аз по-междудругото освен ,че следя мойта тема следа и на другите може би ше прочета нещо полезно!Стига сте се занимавали с моя мързел пууу ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1