Animal test или Nitrix

VA

04.06.08
14:36

Ако трябва да се избере един от двата продукта, кой бихте ми препоръчали? И за двата чувам добри отзиви, но мисля да започна само от единия и в този ред на мисли се чудих кой да е. Освен въпросния продукт взимам и Нектар, както и БЦАА на Оптимум.
Кажете си вашето мнение

04.06.08
15:11

в момента съм на тест (2 седмици и половина) и - тоя продукт работи. взел съм си нитрикс 360табл, но смятам да го почна след м-стака. двата продукта са коренно различни един от друг и избора на 1 от тях е въпрос на личен избор и зависи какъв ефект очакваш. предполагам знаеш, че с теста е най-добре да направиш пълен (42 дневен) цикъл - това са 2 опаковки. за нитрикса (също много добър продукт) - за добър ефект е необходим мин. 4 седмичен цикъл. ако гледаме от финансовата страна, нитрикса е по-добрия избор, но ако към него прибавим и NO-XPLODE за да стане хубав стак, нещата се променят.
кажи поне на колко години си и с какъв стаж, защото теста не бих го препоръчал на някой под 21 години.

СБ

04.06.08
17:41

Както се е изказал и Франко, Анимал Тест за пълен ефект ти трябва 2 опаковки и по възможност да го комбинираш или с Анимл Пак или Анимал Пъмп, друг вариант е комбинация от Нитрикс и Анимал Тест, имай предвид,че Нитрикс е по-скоро продукт за поддържане на изградена мускулатура, той не влияе директно върху мускулния разстеж, просто ти дава напомпващ ефект и твърдина на мускулите, има и по-икономически ефективни варианти, все пак не забравяй,че комбинациите между отделни продукти дават много по-добър ефект отколкото само един. На колко си години, стаж в залата, опит с други добавки?

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 04.06.08 18:18.

VA

04.06.08
17:41

На 27 съм. Около 75кг. - 180см.
В интерес на истината точно теб исках да те питам нещо /става въпрос за Франко1/ - видях в някакъв твой пост от преди време, че си поръчвал от netrition, и не е имало проблем. Как става поръчката, къде ти я доставят и т.н.
Но пък не мисля, че трябва да обръщаме форума на чат, тъй че май ще е по-добре да си пишем на лични или ако имаш скайп примерно.
Иначе в момента взимам Анимал пъмп, Нектар и ВЦАА /и от време на време Л-карнитин, че имам мазнинки тук там/ и съм доволен, но пък чета много хубави отзиви най-вече за Нитракс-а и за това се замислих, дали да не пробвам първо него преди тест-а.
Надявам се и други да се включат с мнения.

Мнението беше редактирано от valentin на 04.06.08 17:42.

LA

04.06.08
17:50

Като чете поста и коментарите ти, мисля,че спокойно можеш да опиташ Анимал Тест, но го комбинирай с Пъмп. 2 кутии Анимал Тест, 2 кутии Пъмп и 1 М-Стак. Друг по мое мнение по-добър вариант, и не искам да се тълкува като реклама, просто на база личен опит мога да го споделя, при положение ,че си на 27 години можеш да опиташ продуктите на AnabolicX - 3-AD, MassFX, Hyperdrol 2. Много хора ще ме обвинят в лична пристрастност към тази фирма, но това е породено от факта,че те просто работят.

04.06.08
18:29

поръчката ми дойде на 14тия ден в пощенския клон.
наистина е добре да се “стакват” продуктите. в момента теста го вземам само с протеин и аминки защото исках да усетя сам как ще проработи при мен (замислям сериозен стак за есента или зимата и си избирам продукти). в момента има много работещи продукти на различни фирми, които могат да се съчетават. предложението на Lawrence (за AnabolicX) също е добра идея, но ти трябват поне 2 години тренировъчен стаж според мен. същото важи и за продуктите на EST.
интересно ми е защо трябва да избираш между само един от тези два продукта

СБ

04.06.08
18:43

казано от FRANKO1 на 04.06.08, 18:29:

поръчката ми дойде на 14тия ден в пощенския клон.
наистина е добре да се “стакват” продуктите. в момента теста го вземам само с протеин и аминки защото исках да усетя сам как ще проработи при мен (замислям сериозен стак за есента или зимата и си избирам продукти). в момента има много работещи продукти на различни фирми, които могат да се съчетават. предложението на Lawrence (за AnabolicX) също е добра идея, но ти трябват поне 2 години тренировъчен стаж според мен. същото важи и за продуктите на EST.
интересно ми е защо трябва да избираш между само един от тези два продукта

Така и не разбрах, защо представителят на Унивърсал не внася Теста,  а хората трябва да го подъчват директ от САЩ...

VA

04.06.08
19:36

Избирам само един от двата продукта, защото си мислих избраната добавка да я съчетавам с протеина и с БЦАА-то. Евентуално се замислям ако се спра на тест-а да го комбинирам освен с изброените, така и да прибавя отново и пъмп.
А Нитрикс-а с какво да се комбинира?
Или пък может да кажете някакви други комбинации от добавки. /В никакъв случай каквито и да е химии/.
Парите не са определящи. Е, нямам намерение да се изхвърлям разбира се.

ВИ

04.06.08
19:44

казано от valentin на 04.06.08, 19:36:

Избирам само един от двата продукта, защото си мислих избраната добавка да я съчетавам с протеина и с БЦАА-то. Евентуално се замислям ако се спра на тест-а да го комбинирам освен с изброените, така и да прибавя отново и пъмп.
А Нитрикс-а с какво да се комбинира?
Или пък может да кажете някакви други комбинации от добавки. /В никакъв случай каквито и да е химии/.
Парите не са определящи. Е, нямам намерение да се изхвърлям разбира се.

За другите не мога да кажа нищо, но нитрикс се комбинира добре с креатин и тестостеронен стимулатор.
Продукти като пъмпа са доста по -различни и смятам че може и с него да се комбинира.

05.06.08
12:46

честно казано не знам кой е представителя на юнивърсъл за БГ, но най-ниската цена която съм виждал за тест в магазин или бг сайт е 160лв за една опаковка без доставката.
по темата - предполагам, че ще имаш добър ефект ако използваш едновременно тест, нитрикс, протеин, аминки и евентуално креатинова матрица

СБ

05.06.08
16:19

Пак ще се повторя, но нали това е целта, да си помагаме. Ако търсиш напомпване и просто поддържане на мускулатурата си вземи Нитрикс, но не малката опаковка. Ако търсиш растеж и преодоляване на застоя си вземи Анимал Тест, но задължително 2 кутии. Пак ще кажа, комбинирай продуктите, само от едно няма да стане. Въпреки, че за парите ,които струват и двете, има по-икономични и най-малкото толкова ефективни добавки

CL

05.06.08
16:37

Представител на Universal за България е г-н Карабиберов и Animal test при него е с цена 199.90 лв.

Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 05.06.08 16:37.

VA

05.06.08
18:46

Със сигурност не търся поддържане на мускулна маса или поддържане на форма, просто защото все още не съм изградил кой знае какви мускули. Май в такъв случай Нитракса трябва да отпадне, поне засега. Явно е стартирам с Анимал Тест-а + протаин + БЦАА, пък ще видим какъв ефект ще има. А БЦАА-то как се пият в нетренировъчни дни?

05.06.08
18:47

казано от silabg.com на 05.06.08, 16:19:

Пак ще се повторя, но нали това е целта, да си помагаме. Ако търсиш напомпване и просто поддържане на мускулатурата си вземи Нитрикс, но не малката опаковка. Ако търсиш растеж и преодоляване на застоя си вземи Анимал Тест, но задължително 2 кутии. Пак ще кажа, комбинирай продуктите, само от едно няма да стане. Въпреки, че за парите ,които струват и двете, има по-икономични и най-малкото толкова ефективни добавки

Silabg.com били споделил кои са тези също толкова ефективни добавки?

СБ

05.06.08
19:01

казано от sandobg на 05.06.08, 18:47:

казано от silabg.com на 05.06.08, 16:19:

Silabg.com били споделил кои са тези също толкова ефективни добавки?

Само ме притеснява това, че евентуално може да го приемеш/ат като само-реклама... ако си ОК с това да си споделя мнението ми кажи и ще ти кажа... със сигурност мога да ти гарантирам обективност, но уточнението беше нужно за да няма недоразумения в последствие.

СБ

05.06.08
19:22

Sandog и valentin споделете годините си и стажа в залата, само по този начин ще се опитаме да ви препоръчаме подходящи за вашия случай добавки

VA

05.06.08
20:28

Годините съм ги написал малко по-нагоре - 27! Стаж в залата - близо 3 месеца / но не мисля, че чосек трябва да има стаж с години в залата, за да приема хранителни добавки, както казват някои хора във форума/.

Мнението беше редактирано от valentin на 05.06.08 20:30.

СБ

06.06.08
03:39

3 месеца са АДСКИ малък стаж в залата!!! Поне една година тренирай на чисто и сам ще останеш учуден колко бързо напредваш. Сега дори да вземеш някакви добавки растежът няма да е от тях, а естествен процес

06.06.08
05:19

казано от valentin на 05.06.08, 20:28:

Годините съм ги написал малко по-нагоре - 27! Стаж в залата - близо 3 месеца / но не мисля, че чосек трябва да има стаж с години в залата, за да приема хранителни добавки, както казват някои хора във форума/.

Да така е.Но кой е казал че трябва да са години.Около една година е достатъчна.И се прави така защото първата година с и без добавки си растеж - просто не е необходимо да си даваш парите.Прочети хубаво последното изречение на горния пост:

казано от silabg.com на 06.06.08, 03:39:

Сега дори да вземеш някакви добавки растежът няма да е от тях, а естествен процес

06.06.08
10:34

@silabg - Кога ще имате в наличност продуктите на Anabolic Extreme?

СБ

06.06.08
15:48

казано от dobata на 06.06.08, 10:34:

@silabg - Кога ще имате в наличност продуктите на Anabolic Extreme?

В края на Юни... щом са налични очаквайте много силна презентация тук на БГ със стакове и примери!

06.06.08
22:11

Супер! Тъкмо до тогава ще съберем някай лев та да ги пробваме тия чудеса ;)

СБ

07.06.08
11:47

казано от dobata на 06.06.08, 22:11:

Супер! Тъкмо до тогава ще съберем някай лев та да ги пробваме тия чудеса ;)

Няма да са ти нужни много пари за един добър цикъл, гаранция... ;)

07.06.08
22:22

“Много пари’ е един доста многозначен израз ;) Цените Ви за сега са мнооооогоооо добри, ще видим какъв стак ще измислим след време ....

СБ

08.06.08
06:06

Мисля, че по една тема за продуктите, които предлагаме има предложени стакове. В описанията на ЕСТ на сайта ни също има варианти, очаквайте съвсем скоро и подробни таблици на сайта ни с цикли, а ако имате въпроси директно ги задавайте тук, защото всеки е индивидуален, както относно физика и стаж в залата, така и относно финансови възможности и ние ще се съобразим с това при изготвянето на примерни стакове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1