Подходящо ли е за хранене преди лягане ?

08.06.08
13:00

Често преди лягане си правя нещо като смес от извара и сирене. Може да се яде направо, а може и с хляб. Ако например заедно с това се пие и по чаша мляко, добро ли е за хранене преди лягане ? В деня, в който не съм на тренировка може в млякото да разтворя и протеин, за да се забави усвояването.

Темата беше редактирана от Apollonius на 08.06.08 13:00.

08.06.08
13:05

Подходящо е!Без хляба обаче.

08.06.08
22:24

Доста е добро , вече без хляб е за предпочитане . лично аз точно това ям преди лягане , понякога добавям и маслини или нещо по мазничко , не ми пречи ваобще....

09.06.08
08:15

Аз ям същото само, че я ям с хляб иначе не ми е вкусна.Яденето е идеално за преди лягане.

09.06.08
12:03

казано от RedWalker на 09.06.08, 08:15:

Аз ям същото само, че я ям с хляб иначе не ми е вкусна.Яденето е идеално за преди лягане.

Именно, понякога трудно го ям без хляб. Благодаря иначе за отговорите.

25.06.08
06:15

Да не пускам друга тема - белтъка от 3 яйца + жълтъка от 1 (сварени) подходящо ли е за преди лягане?

25.06.08
07:09

казано от Demoman на 25.06.08, 06:15:

Да не пускам друга тема - белтъка от 3 яйца + жълтъка от 1 (сварени) подходящо ли е за преди лягане?

Можеш и цели да ги ядеш яйцата . Ако отделяш жълтъците поне добави някакви мазнини.(разгледай темата на емзо за нвд там има изброени полезни мазнини че в момента не се сещам за много )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1