Който знеа нещо и е ползвал Анаполон да влезе!!!

Темата е заключена.
BU

04.01.05
00:23

Темата е модерирана от art_of_pain

8) Ако някои е взимал “Анаполон” да каже какви са страничните му ефекти.и ако може да ми каже горе долу с колко КГ. му се е покачила силата за 1 месец,а и по колко кг се отслабва по време на стероидната пауза.
10x предварително

Моля не използвайте “4” вместо “ч”.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain

AR

04.01.05
01:01

Братле който го е ползвал прекалено дълго едва ли ще може да ти каже много(цирозата непрощава).Този медикамент се слави като най силната отрова която можеш да намериш лесно за зоб.по добре се откажи от тази си идея да го ползваш.Ако пък сериозно си решил да се назобиш избери нещо качествено,защото не винаги скъпите стероиди са най-добрите.

BU

04.01.05
18:46

Модерирана от art_of_pain

е то ако ползвам протектори надали ще ме хване цироза.пък и съм решил да направя само един цикъл и да видя дали ще има ефект.някоидори казват че се запазва 50% от приключване на цикъла.пък и нещо всички са много лошо настроени към него.мисля че ако се спазват начина на взимане и ако се взимат протектори за черния деоб няма да е чак толко фатално.

Моля пишете “ч” , вместо “4”.Спазвайте правилата на форума.Мерси
art_of_pain

RH

04.01.05
22:19

Това е единственият орален стероид за който има съмнения че причинява рак на черният дроб всички останали коментари са излишни.

SO

05.01.05
14:03

бррррр,е вие ми е**хте майката бе.
рак не черния дроб,най-силния и отровен орален стероид,1-пати по-ефективен от анабола,верно звучи малко опасно.Впреки тва мисля че буллдог е прав,от един цикъл никoй не е умрял,лошото е че не се знае дали след тва ше се запази нещо и какъв изобщо ше е резултата.

АБе Armitrage, каза нещо “по-качествено” ,какво по-качествеон би препоръчал,което според теб е също така ефективно и не предизвиква рак,както каза рхцп :).Казвайте,щото и аз бех навит да зобна един цикъл анаполон с протектори,яка диета,chief и спане,ама като ми говорите така за анадролчето ми спада желанието честно да ви кажа :(

05.01.05
17:24

Забрави за Анаполона.Луд ли си каф си ....

08.01.05
17:50

абе мислех да не пиша повече във форума но като видях тая тема и отговорите по нея ми стана лошо

начи рак на черния дроб а? ...само в случаите ако си някой малоумник който незнае как да ползва стероиди и никога не е ползвал

ето аз какво ще ви кажа пък коментарите след това не ме интересуват

за първи цикал с анадрол давам тази схема:

да кажем 5 седмици

седмица 1

първи 3 дни по половин таблетка тоест 25мг

от 3-ти до 7-ми ден 1 таблетка 50мг

седмица 2 , 3 и 4 по 100мг ..ако искате или просто не сте дояолни от резултатите може да рискувате и седмица 4 да отидете на 150мг тоест 3 таблетки

седмица 5 1 таблетка

протектори: карзил ..до колкото знам има нов на пазара 1 таблетка -100мг но е доста по-скъп от стария ако взимате от новия предполагам че 2-3 таблетки от началото до края на цикала и 15 дни след неговия край ще са достатъчни.

nolvadex ( tamoksifen) по 1 таблетка 10мг дневно седмица след почването на цикала до 10 дни след края ..при тези който са имали проблеми със гинекосмия препоръчвам и 2 таблетки ( или изобщо да не зобят това)

трибестан 2 таблетки през целия цикал и 4 седмици след спирането на анадрола или еленов корен (може и комбиниране)

цистон : това е за бъбреците .. през целия цикал по 2 таблетки + 1 седмица след спирането на анадрола

мерете си кръвното чеsto ...

зймаите нещо за имунната система след края на цикала защото разболяването ви е в кърпа вързано

лично мое мнение :

значи стига с тия тапотии ма тва е отрова тва е незнам кво си ..има хора който са имали проблеми при приема и на 1 таблетки а има хора на които нищо им няма и при 300мг ..сичко зависи не само от това как ще го приеме вашето тяло но и от това колко сте на вътре в нещата и до колко добре ще се защитите от страничните ефекти

ето какво знам за анадрола...може да доведе до драматични размери примерно покачване на теглото по 1кг на 2 дни  но може и да загубите сичко след това

също така чувал съм че се качват и много мазнини но това зависи и от диетата..важно е да пиете много вода ..поне 6 литра на ден да помагате на бъбреците

..да ще задържите вода и то много

сила..просто ставаш херкулес но временно

анадрола може да доведе до липса на апетит или да се чувствате като парцал..за страничните ефекти няма да пиша вие си ги знаете

тва е..ако видя некоя интересна тема пак ще пиша

успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1