За всички в период "чистене"

Прескочи до:

13.05.08
17:18

Така значи малко предистория:
Правил съм няколко пъти опити(някои успешни) за максимално изчистване,като съм се опитвал да запазя възможно най-много мускулна маса:).Първият път без хранителни добавки и сравнително неуспешно,но следващите все по-добре.Използвал съм доста хранителни добавки(Man scorch,Man Vaporize,Animal cuts,Anadrox Mhp,L carnitin..дори клен****,но това е друга тема),но като цяло от последният ми “цикъл”,на който съм вече 15 дни съм най,най-доволен,затова искам да го препоръчам на тези,които не са го пробвали или поне нещо подобно.
Хранителни добавки:
Yohimbe bark extract(уникална добавка,бих казал по силна от горе споменатите комплекси;дава адски много енергия,мотивация,потиска апетита,ускорява кръвообръщението и така)
L carnitine(във високи дозировки-3 гр на ден,разделени на 3 приема сутрин на гладно,преди кардио,преди лягане по 1 гр на прием)
Зелен чай на капсули(изсушава мускула и ускорява метаболизма)
Now Adam(добре познат витаминен комплекс)
Flex seed oil(ленено масло,също основен компонент в режима)
Fish Oil
Synephrine(енергетик,добре се усеща)
черен чай под формата на чай(вместо вода)
може да добавите кофеин на таблетки(гуарана)
Тази комбинация за мен е просто в пъти по “ударна”,от добавки като(scorch,cuts,lipo и др ).Уникален прилив на енергия,потискане на глада,тонизиране,желание,фокус и мотивация за тренировка.
Отделно взимам разбира се: Течни БЦАА,Протеинова матрица,които комбинирани с едно добре изпипано НВД гарантират максимално запазване на мускулна тъкан.
Аз лично съм на малко повече въглехидрати,защото тренирам 3 пъти фитнес(силово и интензивно),3 пъти кардио(тичане-интервално или равномерно според настроението) и 3 пъти кик-бокс(основно спаринги).След всяка тренировка,без значение от какъв тип използвам бърз въглехидрат(най-често стафиди,мед или глюкоза(декстроза),за да се възстановя и запълна гликогеновите депа,защото имам двуразови дни.Залагам на плодове(грейпфрут,грозде,зелена ябълка,въпреки че някои ще се обявят против тях може би заради фруктозата,но не мисля,че е толкова фатално..особено такива “кисели” или цитруси).Увеличен прием на вода.За 15 дни г/д резултатите са повече от доволни-намалих % мазнини,леко обезводняване,заради деуретичното действие на някои добавки,мускула омекна,но кожата се стегна,пресата е ясно изявена,минимални загуби на мускулна маса,чуствам се повече от идеално и пълен с енергия,което е най-важното,все пак тренираме за тонус и здраве.Имам и снимков материал,мисля че съм поствал вече във форума,а и в моя дневник,но в момента съм малко по-чист :).
Това е общо взето исках да споделя част от моя опит,което може да се окаже полезно и за други,тръгнали по пътя на изграждането на чиста от излишни мазнини физика или просто хора,желаещи да се чувсват “fit” ,както се казва.
По-Здрави

Темата беше редактирана от jotabg на 13.05.08 18:08.

Как идва тази система на прием на добавки във финансово отношение.

13.05.08
17:43

Да сметнем месечно(добавките,които изпозлвам ги взимам на доста добри цени(почти без надценка от търговеца,внасящ ги )-те са предимно немски или американски ( perfect nutrition,pnc ili gnc)
Yohimbe-15lv
l carnitine -40lv
Green tea-10 leva
Now adam-20lv
Flex seed oil-8-10lv
Fish oil-4-5lv
Synephrine-10lv
Black Tea(3lv една кутийка,все пак е чай на пакетчета)
Guarana-13lv
Liquid Bcaa-40lv
Protein Matrix-60 lv sredno
като ударим чертата около 200лв месечно...малко множко идва,не се бях замислял,но все пак всичко е перфектно.Тук ги смятам месечно,смисъл те са големи разфасовки за 2 месеца и ги деля на две като цена или някои дори на три,зависи каква дозировка си избереш,все пак всеки е с различна толерантност.Но протеиновата матрица може да отпадне при качествено хранене,също аминокиселините може да не са течни, абе възможно е да се сведе до около 100 лв месечно мисля.И все пак аз не пазаря от магазини или онлайн такива,а от германия или чрез поръчки от Usa..Ако има още нещо и мога да помогна-казвайте :)

13.05.08
19:39

Yohimbe-15lv
L carnitine -40lv
Green tea-10 leva
Now adam-20lv
Flex seed oil-8-10lv
Fish oil-4-5lv
Synephrine-10lv
Black Tea(3lv една кутийка,все пак е чай на пакетчета)
Guarana-13lv

Напиши как ги дозираш и начин на приемане. Колко милиграма e всеки един от суплементите и на коя фирма.

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 13.05.08 20:36.

NI

13.05.08
19:52

Евала наче,много добра тема.Искам само да добавя,че всичко е изпитано на негов гръб,а както се вижда той е голям ;) Момчето адски много се труди и резултатите са на ниво,така че има какво да научите от него.

13.05.08
20:09

Yohimbe bark extract, EGCG, 7-OH, bacopa monieri, caffeine, forskolin, taraxum officiale, PEA - ей т’ва ако го има в един единствен продукт в подходящи количества(т.е. големи), на каквато и цена да е ще си заслужава.

13.05.08
20:29

казано от emzo на 13.05.08, 20:09:

Yohimbe bark extract, EGCG, 7-OH, bacopa monieri, caffeine, forskolin, taraxum officiale, PEA - ей т’ва ако го има в един единствен продукт в подходящи количества(т.е. големи), на каквато и цена да е ще си заслужава.

Сигурно всеки един от изброените от теб продукти би трябвало да се продава самостоятелно?

Мнението беше редактирано от Иво Радев на 13.05.08 20:30.

13.05.08
21:10

за съжаление няма перфектната комбинация,повечето продукти или имат излишни неща и огромна доза рекламна измислица,или липсват откъм основни съставки.Затова може самостоятелно като се купуват да се направи една комбинация от съставки,която да влияе на човека,но всичко е индивидуално,така че само опит е решението на проблема :)Една съставка влияе по различен начин на всеки,затова всичко си е до организъм :)

Мнението беше редактирано от jotabg на 13.05.08 21:11.

EL

14.05.08
11:17

Ще можеш ли да ни обясниш как приемаш добавките кога как и по колко?

14.05.08
11:19

Колега, и аз сега чакам седмица две и започвам да чистя. И аз съм се запасил точно със същите неща, но най - вероятно може и на други фирми да са. Както и да е, радвам се, че и при теб тези комбинации имат успех.

СБ

14.05.08
19:36

Значи ако ви интересуват самостоятелни елементи (не комбинирани в комплексни продукти), то най-подходящите марки които страшно много уважавам са SOLGAR и NOW. Само хубави неща мога да кажа за техните продукти и резултатите които постигат при подходяща комбинация!!! И двамата представители за България потдържат доста богат асортимент към момента!

14.05.08
21:38

От къде в БГ може да се намери Йохимбе? Аз смятам да го включа за напред, но нещо не намирам от къде да си го добавя?

15.05.08
05:31

Saturn - в магазините на SNS.

ИВ

15.05.08
12:32

jotabg, откъде намери Yohimbe и Synephrine на такива цени?

15.05.08
14:31

Йохимбе на джи ен си 90 капс го взимам на 45 лв някаде идва(ползвам отстъпка златна карта ) и ако се пие по 1 на ден (както е указано) за 3 месеца което прави по 10 месечно(мен лично ми стига по 1 доста добре ме удря,въпрос на толерантност),а синефрина на прима форс синебурн ми е 38 лв,който стига за 3 месеца(по 2 капсули дневно ,а те са 180),т.е 12-13лв месечно.

ИВ

15.05.08
14:37

Добре, но от България ли ги купуваш? За Йохимбин знам, че се продава в БГ.

15.05.08
15:17

Йохимбин от българия го взех този път от магазин на джи ен си с 20% отстъпка със златна карта
Синефрин от USA поръчка :)

15.05.08
15:34

jotabg ти си като аптека
И аз имам проблеми с чистенето, ама ми трябват точно 4 неща: бърнър, Л-карнитин, протеинова пудра и диета.

15.05.08
15:34

Брех аз ли съм бил луд да пия по 15-20мг Y HCL :Д

15.05.08
16:10

ми от тва моето йохимбе 450 мг в 1 табл,понякога пия по 2,но много ме удря(изнервен съм,агресия,не мисля трезво,треперя леко даже не е хубаво ) хаха
а иначе за тва,че съм като аптека,взех всички тези неща,защото съм доста чист насякъде по тялото(смисъл плочки 4-6 броя,ръце,вени навсякъде по рамене,трапец,изтъняла кожа,но искам долният корем да изчезне и дори да се появат леки вени там по възможност и искам да постигна това с хранителни добавки,без стероиди и сега правя последен опит,но мисля,че ще се получи).И все пак един съвет за всички,които в момента корема, особено долният не ви е омазнен-не го оставяйте да се омазни,защото после изчистването е адски трудно и ще ви струва със сигурност мускулна маса,лишения и др.

Мнението беше редактирано от jotabg на 15.05.08 16:11.

15.05.08
21:21

Според мен се вманиачаваш, ама то си е твоя работа.

16.05.08
07:29

казано от emzo на 15.05.08, 15:34:

Брех аз ли съм бил луд да пия по 15-20мг Y HCL :Д

Поне си го признаваш сам :D :D :D Признат проблем - наполовина решен проблем :D

Иначе комбинацията е доста сериозна, ма тва са 101 продукта, ебаси... а и според мен да залагаш толкова много на BG продукти (като тия на JC) си е направо заблуда... наш’те “производители” все още правят боклуци, имай го в предвид... а Synephrine-а го взимаш направо в бебешки дози.... за 3 месеца?!?!?! Тая разфасовка сигурно е направена да се пие 20 дни... не 60…. при теб трепкането, агресията и т.н. се получава повече от комбинацията между толкова много химия, от колкото силното действие на някоя от тях...

16.05.08
08:04

Honzik - не JC, а JNC има малка разлика.

Абе основното си е якото кардио и добрата диета, аз от тия бъркочи само енергия очаквам.

16.05.08
20:05

JNC или GNC ??!?

16.05.08
20:06

Ууупс, аз имах предвид GNC.

ИВ

17.05.08
06:53

Honzik, каква химия бе човек... Това всичкото или един фетбърнор наведнъж все тази. JotaBG се е ориентирал супер и аз така правя.

18.05.08
13:26

Много удачна комбинация според мен.То синефрин,йохимбин и кофеин има в липо-6,а човека сам си го е направил :) Другото са повечето продукти на Аnarchy stack-а,само че явно ползва карнитин тартарат.Синефрина ако е по 10 мг спроед мен може и по 3 таблетки дневно.Йохимбин барк екстракт не съм пробвал,но аз пия по една таблетка 2.5 мг хидрохлорид и то сутрин.Понася ми и 5,но с повече отписвам нощта.

п.п.Ако и с това не изчистиш и решиш да чистиш със стероиди все пак пробвай с ефедрин преди това :)
п.п.Аз пия същите неща и съм много доволен от ефекта.Много енергия имаш.

Мнението беше редактирано от csf_da на 18.05.08 13:27.

08.06.08
18:35

Я кажете 1 или 2 продукта,които съдържат повечето от изброеното,даже и ефекта да не е толкова силен..

08.06.08
19:49

Yohimbe
L carnitine
Green tea
Now adam
Flex seed oil
Fish oil
Synephrine
Guarana

Този стак и аз го направих обаче какво ми се случи??? - на втория час след приема на суплементите ме изряза кръвното яко 160/100 и ме държа около четири часа. Хвана ме мнаго яд, че не ми понасят суплементите. И до момента не зная от кои точно съм вдигнал така рязко границите.

08.06.08
19:55

От Йохимбина трябва да е. Може да имап непоносимост към него

08.06.08
20:00

казано от difference на 08.06.08, 19:55:

От Йохимбина трябва да е. Може да имап непоносимост към него

А гуараната и синефрина - вдигат ли кръвното?

08.06.08
20:01

Ами ти си хипертоник, изобщо не е трябвало да прибягваш към стимуланти.

За тебе и др. с такива проблеми - Анархи стака

08.06.08
20:57

казано от emzo на 08.06.08, 20:01:

Ами ти си хипертоник, изобщо не е трябвало да прибягваш към стимуланти.

За тебе и др. с такива проблеми - Анархи стака

Е сега какво да правя с това Йохимбе. Изпил съм една единствена капсула от опаковката. Ако става за жени да го дам поне на жена ми да го пие преди кардиото си сутрин?

ВН

08.06.08
23:03

Ако ще и го даваш, да не го пие 1-2 дни преди и по време на самата менструация, че има някои рискове.

09.06.08
04:18

И да почне, когато го почва с по 1 капсула и да гледа как ще и се отрази.

Не се тюхкай, не ти понася и толкоз - здравето е по-важно.Аз пък си ги пия стой та гледай :)

10.06.08
08:31

Здравейте,

Въпросът ми е към EMZO!
Тъй като и на мен ми се иска да пробвам нещо по-различно за чистене реших да прегледам пожелателния списък, който е дал.

Само да уточня, това което използвах през тези три седмици - заедно със НВД:

За три седмици направих един цикъл с FYRE, но кой знае какъв ефект нямаше:
1. 2x2 таблетки FYRE (SYNTRAX)сутрин преди тренировка и преди вечеря.
2. 1 таблетка LIPO TRIM (NOW)сутрин преди тренировка.
3. 1 таблетка ADAM Men’s Vitamins(NOW) сутрин преди тренировка.
4. 2x1 таблетки Omega 3-6-9 1000 мг(NOW) сутрин преди тренировка и преди вечеря.
5. 2x1,5г. L-Carnitine Liquid (NOW)сутрин преди тренировка и преди лягане.
6. 2x4 таблетки BCAA 1000 caps (ON) - преди и след тренировка.
7. 3x4 таблетки Amino 2222 Softgel (ON) - преди и след тренировка, преди лягане.

Общ прием на калории, около 700 под необходимото.
Тренировки - всеки ден:
Понеделник, Сряда и Петък - кръгова и кардио:
1. 15мин. пътека;
2. 5 серии кръгова - гърди, гръб, трицепс, бицепс;
3. 10 мин. пътека;
Вторник - Рамо + кардио;
Четвъртък - корем + кардио;

Най-странното е, че мускулната маса се повишава, при това резултатите са налице - 10кг+ на лег.

Така, та да си дойда на въпроса

От нещата, които е изброил открих нормално някои неща, но други не мога да открия като краен продукт. В същото време FYRE съдържа в себе си:
Yohimbine HCL
Coleus Forskolii
Bergenia Root
Green Tea
Ginger Root
Barberry Bark Extract
Coffe Bean Extract
Velvet Bean Extract

Понеже от постове на EMZO съм останал с впечатление, че е фен на FYRE, бих искал да го попитам, би ли могъл да окаже съдействие по отношение събирането на един стак, в основата на който да е FYRE.

Това, което аз успях да открия е:
Yohimbe bark extract…......................................................64,98 лв...........ULTIMATE NUTRITION
EGCG Green Tea Extract 400 мг - 90 капсули.............................32 лв...............NOWBG
7-KETO 100 мг - 60 капсули /DHEA Acetate-7-one/......................68 лв...............NOWBG
Ginkgo Biloba 60 мг - 60 капсули (Вместо bacopa monieri)..............21лв...............NOWBG
Caffeine 200мг - 100 капсули................................................20 лв..............PROLAB
...
...
Поздрави

СБ

11.06.08
06:09

За максимален ефект недей да комбинираш толкова много продукти наведнъж, просто има голяма вероятност по-голямата част от тях да не се усетят. Вземи си щом си си харесал Fyre, добави и Spyce на същата фирма, аз винаги съм бил фен на препоръчителните максимални дози, което означава по 6 на ден от всяко , на 3 приема, но можеш да започнеш по 4 на ден на 2 приема, и постепенно да минеш на 6 от всяко на ден

11.06.08
06:56

казано от silabg.com на 11.06.08, 06:09:

За максимален ефект недей да комбинираш толкова много продукти наведнъж, просто има голяма вероятност по-голямата част от тях да не се усетят. Вземи си щом си си харесал Fyre, добави и Spyce на същата фирма, аз винаги съм бил фен на препоръчителните максимални дози, което означава по 6 на ден от всяко , на 3 приема, но можеш да започнеш по 4 на ден на 2 приема, и постепенно да минеш на 6 от всяко на ден

Здравей SILABG.COM,

Когато реших да взема тези неща, преди всичко разсъждавах в посоката:
1. Да употребявам някакъв термогенетик - FYRE;
2. Да включа и бърнър, който подпомага работата на черния дроб - LIPO TRIM;
3. Да включа витамини и минерали;
4. Да включа Л-Карнитин;

Реших да не взимам SPYCE, поради това, че е маркетиран като продукт, чиято основна функция е подтискане на апетита. Както споменах в предния си пост, НВД - то ми не е проблем. Т.е нямам проблем с апетита (Той винаги е на макс, без значение дали приемам някакви добавки или не). Всъщност при мен най-големия проблем е бавния метаболизъм. На 40г. съм и имам една година стаж в залата, като спокойно мога да кажа, че за околните съм пример за “невероятно сериозен” по отношение на тренировки и посещения.

12.06.08
19:39

Един тъп въпрос: Искам да сваля 4-5 кила, но без да променям досегашната си тренировка (за маса). Да спра ли креатина и да оставя само аминокиселините заедно с л-карнитина, който си взех? Намалява ли креатинът ефекта от приемането на л-карнитин? А и бтв дали 15 минути кардио след тренировката са достатъчни (бързо тичане)?

09.08.08
14:08

Имам въпрос относно l-carnitine. Чувал съм че ако приемаш повече от 1гр. на ден организма не може да го обработи и съответно го изхвърля. Вярно ли е и ако не каква доза е най-подходяща?

Мнението беше редактирано от dudi88 на 09.08.08 14:08.

09.08.08
21:07

Над 3гр. става това, разпредели го на 3 по 1гр. дози.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1