Няколко вапроса сварзани с боинабола ?

Темата е заключена.

04.01.05
13:50

Темата е модерирана от Mr_Muskul
Значи парвата седмица като се зимат по 10мг как е по-добре да се зимат кам 12 5мг и в 4/5 5мг или направо в 12 10мг?И като го зимам как е по-добре ... да ходя примерно 4дена и 1 почивка или да си направя по-малка система която повече да почивам ... имам предвит трябва ли да се ходи много за фитнес или трябва повече да се почива ?

DI

04.01.05
14:49

За бионабола немога да ти кажа, но като тренировка ще ти предпоръчам 3 към 1 . Или по точно 3 дена ходиш 1 ден почиваш, като гледаш тренировката да ти е силно интензивна.

04.01.05
14:50

Тренирай си както досега-4 пъти ще ти е достатъчно,взимай бионабола сутрин на гладно защото се усвоява по-добре,ако взимаш големи дози ги раздели на 2 приема сутрин и на обяд,като на обяд ги взимаш по време на ядене.

BU

04.01.05
18:50

за бонабола мога да кажа 4е е силен стероид но само в първите му цикли.после дозите трябва да се усилят но това не е желателно.ако си ресхил да взимаш бионабол трябжа да знаеш 4е:тренировката да ти е както ти е била сега,трябжа да увели4исх калориите и белта4ините защото тогава има наистина страхотен ефект и го взимаи на 2 дози една сутрин и една след обед преди ядене.защото да няма дразнене в стомаха пък и се усвоява по добре от орг. :)
Последно предупреждение ви правя да не използвате цифри вместо букви. Ще последват санкции. Прочетете правилата и ги спазвайте!
Mr_Muskul

DI

04.01.05
19:08

Аз лично ако тръгна да взимам бионабол (което няма да стане  8) ) и тренировката ми е 4 пъти седмично, ще си я променя на 6 дни и ще хващам по 2 мускулни групи на тренировка  :wink: ( това го правя и сега при положение, че не съм зобил никога :)  ). До колкото съм запознат с помоща на бионабола мускулите ще ти се възстановяват доста по-бързо от обикновенно, следователно моя съвет е да вкараш тази програма комбинирана с много качествени и интензивни тренировки ( ако искаш мога да ти дам няколко предложения за такава  :roll: ) .
ПП : Пожелавам ти колко се може по-малко да ти навреди зобта :!: ( което зависи повече от тебе от колкото от бионабола :wink: )

05.01.05
00:19

Знаци не ти препоръчвам бионабол ама както искаш.Пий то сутрин нагладно а ако те боли корема го пий след хранене.успех

05.01.05
10:36

DichoN5 ... или някои друг ... кажете някаква система ... за маса ама по време на цикал с боинабол...?А следната система дали е добра ... 1-гърди и бицепс,2-гръб и трицепс,3-всичките рамена и трапец,4-крака и корем,паласки задник,туи онуи...5-ти ден почивка?

05.01.05
12:55

Да тренираш 4 дена без почивка не е добре.Тренирай 2 и почивай 1.

05.01.05
13:09

POWER Да няколко човека вече ми го казват това .. и маи така ще направя .. ама някакси ако го направя 1-граб,трицепс,2-гарди бицепс,3-почивка,4-рамена,5-крака ... не ми вдахва доверие някакси нз защо ... !

05.01.05
14:59

Пробвай така;
1ден-гарди и средно рамо
2ден-гръб и задно рамо
3ден-почивка
4ден-ръце
5ден-крака

05.01.05
17:15

Сплита на POWER e добар.Има десетки варианти.Смяната му е майката, на мен лично сяка тренировка ми е различна.

DI

05.01.05
21:42

[quote author=“vanwilder”]DichoN5 ... или някои друг ... кажете някаква система ... за маса ама по време на цикал с боинабол...?А следната система дали е добра ... 1-гърди и бицепс,2-гръб и трицепс,3-всичките рамена и трапец,4-крака и корем,паласки задник,туи онуи...5-ти ден почивка?

Ето какво ще правиш :wink:
Ден 1ви - Гърди, Корем
Ден 2ри - Рамо, Гръб
Ден 3ти - Трицепс, Бицепс ( Суперсерии - Тесен хват+въртене на Дъмбели, Френско+Скотово, Скрипец и тн. )
Ден 4ти - Клек, Мъртва тяга... и от там хващаш още няколко упражнения за крака и корем (преси можеш всеки ден да правиш).
Ден 5ти - Почивка
Ден 6ти - Гърди... и така ги въртиш докато пиеш отровата :wink: след което може да минеш на 4 пъти седмично. Като стигнеш до тази фаза драсни един поуст  :twisted: да кажеш какво си постигнал 8)

05.01.05
21:54

Е добре,защо според теб. докато си на зоб трябва да тренираш толкова,ако ми кажеш смисала от това си супер.

13.01.05
00:00

Може би защото мускулите се въстановяват по-бързо, знам ли  :roll:
Но все пак почивката е не по-малко важна.

AR

13.01.05
17:14

4-5 тренировки седмично ако питате мен.Аз когато зобих тренирах през ден,няма значение дали е празник или не.Тренировките ми бяха силови.Вупреки това качих 7 кг по време на зобенето от които запазих 5кг.Силата ми нарастна средно с 25кг на базовите упражнения.От това как ще тренираш зависи по каква програма си тренирал преди,към какви управнения си предразположен и кум кои не......поради тази причина неказвам на никой как да тренира преди да съм наблюдавал предишните му тренировки.Мога да напиша нещо но ще буде наизуст.Зависи кои мускули ти се пазвиват по бързо и кой искаш да напомпаш най-много.В един цикъл се съсредоточаваш върху няколко мускулни групи не върху всички.Много е дълга тази тема за да обяснявам в подробности.Тук вече трябва да се четат книги за културизъм в които е описано как да се тренира.....има си тънкости които немога да ви обясня дори с 50 реда.
Първата седмица 10 мг е добре.Дозата се разделя на 2 приема през 4 часа това се отнася не само за първата седмица а изобщо.Чувал съм някой да пият бианабола на 3 приема за деня,но според мен най-добре е да се взима на 2 приема.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1