08.06.08
09:57
Здравейте.Започнах от 1 седмица да хода на лостове.Правя кофички и набиранки.В нас си правя коремни преси и лицеви опори.Искам да взема някаква добавка.Значи имам си маса само трябва да направя релеф :).Насочиха ме да си взема Креатин но нз какъв да си взема ако може да ми кажете кой е добър и има ефект от него.Става дума за около 30-40 лв.Си го разделим с един приятел с който ходим двамата на лостове :).Най - трудно ми е да изчистя корема правя коремни преси 4х20 всеки ден.Ако можете да ми кажете дали е достатачно за корема.Благодаря много :)
Тва е достатъчно за корема,но с коремни не можеш да го изчистиш,а само да изкараш плочки.За да го изчистиш тряа да правиш кросове или да почнеш да ходиш на фитнес и там да си правиш кардио тренировки.Естествено трябва и хранителния режим да оправиш,щом искаш релеф.Иначе за креатина..не ти го препоръчвам щом искаш релеф,особено ако е монохидрат.
Лично аз ти препоръчвам да тръгваш на фитнес,защото ефекта ще е доооста по-добър от “лостовете”
09.06.08
08:50
казано от Damnedr на 08.06.08, 09:57:
Здравейте.Започнах от 1 седмица да хода на лостове.Правя кофички и набиранки.В нас си правя коремни преси и лицеви опори.Искам да взема някаква добавка.Значи имам си маса само трябва да направя релеф :).Насочиха ме да си взема Креатин но нз какъв да си взема ако може да ми кажете кой е добър и има ефект от него.Става дума за около 30-40 лв.Си го разделим с един приятел с който ходим двамата на лостове :).Най - трудно ми е да изчистя корема правя коремни преси 4х20 всеки ден.Ако можете да ми кажете дали е достатачно за корема.Благодаря много :)
Момче ти на колко години си ?
09.06.08
11:07
казано от FZKTWGS на 09.06.08, 08:50:
на 16 някой ще кажат,че още не съм за добавки но аз искам да взема ;).Ако можете да ми кажете някой хубав Креатин и на изгодна цена ;)
09.06.08
13:03
казано от Damnedr на 09.06.08, 11:07:
казано от FZKTWGS на 09.06.08, 08:50:
на 16 някой ще кажат,че още не съм за добавки но аз искам да взема ;).Ако можете да ми кажете някой хубав Креатин и на изгодна цена ;)
1. С тея лостове нищо кой знае какво няма да направите , започни да ходиш на фитнес !
2. Креатин за 30-40 лв. пак нищо няма да направите ,като си го разделите с твоя приятел а и само от креатина пак не очаквай кой знае какво .
3. За какво ти е тоя креатин за релеф и за изчистване на корема ?
Здравейте, понеже не исках да отварям нова тема ...реших да пиша тук ... да не отварям нова...така и така въпроса ми е свързан с креатина
От доста време тренирам, но без никакви добавки. Реших да пробвам креатина.
Определено има ефект ....., но искам да попитам дали като го приемам с вода ...
трябва по-продължително да го бъркам, че не се стапя ? и като го пия ..... си е пак на прах едно такова ....
аз ли бъркам някъде или .... така си е приема .....
мерси предварително за отговора....
27.06.08
12:31
Най-добре направо с лъжицата в устата и го претикваш с вода.Аз преди като пиех имах едни малки патрончета от некви фотоленти кутийките и вътре си слагвах креатина и направо го изсипвам в устата и с 250-300 мил вода след това