09.06.08
10:15
Реших да започна прием на витамини и минерали и мисля, че вече дойде подходящия момент. Чувствам се изморена от работата, тренировките, вечното бързане и най-вече ми се иска малко повече да си поспивам :cheese: Мислех да пусна темата в женския раздел, понеже от цялостната изтощеност страдат коси, нокти, кожи и т.н.
Та препоръчаха ми да вземам Opti-Women на Optimum Nutrition, понеже били специално за жени, имали много широк състав от минерали и витамини и т.н. Прочетох из нета инфото- изглежда ми добър избор, но повече тежест за мен би имало вашето мнение и особено на дамите, ако някоя от тях го е ползвала.
В случай, че имате друго предложение да кажа, че ми трябват витамини за общо укрепване на организма, борба с умствена и физическа умора и т.н. За статистиката - тренирам 3 пъти седмично, понякога ми се случва да имам 4-та тренировка, работата ми е свързана със стрес и тичане, системно недоспивам май ( спа по 6 часа средно ).
Предварително благодаря на всички !
Темата беше редактирана от Калина на 09.06.08 10:16.
Оптимум Нутришън са добра фирма с доста добри продукти.Това са едни от витамините,които бих пил(мъжкия вариант вероятно).Друг добър избор според мен са EVE Women\‘s Vitamins на Now Foods.На теб като активно тренираща според мен ти трябват фитнес-витамини в които дозите са по-високи за дамогат да задоволят нуждите на организма подложен на системно натоварване. :)
Аз в момента пия Opti-men (разфасовка от 180 таблетки) и мога да кажа че не са лоши, но нали знаеш че не се очаква голям ефект от тях- те са просто помощни средства за организма-аз лично като че ли не усещам такава отпадналост като преди.Пия по 1 сутрин,обед и вечер.Абе ако имаш излишни пари си го купи добро е.
BTW като шишето с таблетките СМЪРДИ на нещо като спирт, което не се усеща в таблетките де,ама ми е малко странно >:( .Няма значение
10.06.08
04:32
Това е от малкото пакетче, което е вътре в кутийката, за да пази от влагата.
Благодаря на всички за мненията и препоръките :cheese:
Днес ще почна да ги вземам Opti-Women- a :cheese:
После ги замени с Orange Triad и ще хвръкнеш в облаците! Комбинирано с Yellow NeUphoria - Controlled Labs - Fuck the Genetics ;)
10.06.08
09:14
казано от Калина Петкова на 10.06.08, 06:49:
Благодаря на всички за мненията и препоръките :cheese:
Днес ще почна да ги вземам Opti-Women- a :cheese:
И Opti Men , Opti Women това са чудесни витамини , няма да съжаляваш за избора !