Хранителен режим за покачване на тегло

VA

09.06.08
14:09

Предварително искам да се извиня на всички,тъй като съм начинаещ и си нямам никаква представа какъв да ми е хранителният режим с цел покачване на тегло,защото съм мн слаб.Висок съм 182см и тежа едвам 60 кг ако някой може да ми помогне като ми каже някакъв хранителен режим от който да покача малко повечко килца ще съм ви много благодарен.И пак казвам извинявам се ако вече съществува такава тема.

10.06.08
21:21

приятелю ти защо си мислиш че като се извиниш и си пуснеш глупавия въпрос, нещо ще те оправдае? по специален ли си от другите или какво?
има цял раздел посветен на диетите
в сайта: http://www.bb-team.org/articles/1542/
и във форума http://www.bb-team.org/forums/viewforum/18/
и единственото което се иска е да се запознаеш малко с материалите...
ест. че ние всички посещавме този форум с една проста цел - са споделяме опита си и да учим нови неща...почети малко това което намериш, помисли искаш ли да тренираш,колко пъти в седмицата, захвани се, и ако тогава излязат някакви въпорси Не Питай! потърси дали някои не е питал преди Теб, и ако не намериш отговор на въпроса си, ето тогава има логика да пускаш тема...
та накратко да ти кажа: аз ти препръчвам ако си решил да ходиш на зала да тренираш три дни в седмица: гръб,гърди и крака..яж поне 5 пъти на ден, повечко яйца и мляко,сирена и извари,картофи,ориз,хляб и всичко което можеш яж..не пропускай закуска..като понаедрееш малко ще почнеш да се замисляш за видовите храни които ядеш(и ще поченеш да четеш повече), ще ограничаваш въглехидрата и т.н.
успех

Мнението беше редактирано от n_sko на 10.06.08 21:29.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1