Сладкото

05.01.05
18:20

Въпрос относно сладкото! Аз спрях сладките работи от около месец насам, но се замислих над тази тема чак сега. Нали когато ти се яде сладко това означава ниско ниво на кръвната захар! Доколкото знам при всички е различно. Въпроса ми е вредно ли е да се спират изцяло сладките работи, като преди това приемът им е бил средно висок (докато сега е нулев - говоря за шоколади, вафли и т.н.)???

05.01.05
18:30

За /твое/ съжаление не е вредно :D да спреш изведнъж. Кръвната захар се “получава” и от сложни въглехидрати, като овесени ядки, ориз и т.н.
Ти сам можеш да прецениш обаче дали нещо сладко от време не време вреди на целите които си си поставил, зависи от структурата ти, хранителния ти режим и неотклоността с която преследващ целите си. Ако е нещо сладко, все пак ти препоръчвам да е домашно приготвено, за да избегнеш трансмазнините в купешките вафли и шоколади, които са много вредни за здравето.

05.01.05
18:49

Не се притеснявам, само питам защото се замислих преди малко. Дори се радвам, защото искам да се изчистя сериозно, а сладкото не е много полезно в този период 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1