може ли да се качват килограми без да се спазва режим

03.01.05
23:12

Много хора тренират под някакъв рейим но за сметка на това не спазват режим на хранене и това малко или много им пречи да се развиват както всеки еди от нас би искал?!
Въпроса е може ли това лишение да се сведе до минимум и как??

ВН

03.01.05
23:16

Ако ядеш повече калории, от колкото гориш и си набавяш достатъчно белтък ще качваш! Работата е там, че може да качиш много мазнини! Има още много, “но” та!

04.01.05
12:33

Прав си за това че могат да се качат много мазнини но аз например знам един дето по цял ден бачка прибира се много късно и тогава тренира обаче има парички и по цял ден вместо да яде пие 3 вида протеин и да ти кажа като го видях изглежда доста добре!!  :roll:
И за това ми е чудно не може ли да се измисли нешто рационално което да може да замести традиционния режим ?

05.01.05
01:13

Като си набавя калориите които гори + допълнителните няма проблем да расте какво те учудва че работи ми няма значение в случая работата както и ученето е горене на калории ти ако учиш например ще изгориш 500 а той като работи да кажем 3000 но като си набавя 3500 ще си расте и ще си свирка надявам се си ме разбрал

05.01.05
14:02

Разбирам те ама за тая работа трябват доста пари??!!
А ас искам да разбера с по малко средства може ли да се достигне ако не същия то подобен ефект?? :?

05.01.05
19:01

[quote author=“Joro_Killara”]Разбирам те ама за тая работа трябват доста пари??!!
А ас искам да разбера с по малко средства може ли да се достигне ако не същия то подобен ефект?? :?

За какво не трябват пари.”Чисто” ако искаш да качваш трябва да ядеш качествено ако не можеш с други храни да си качиш също но какво е друг проблем

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1