13.06.08
18:00
Здравейте,
търся си протеин до към 50 лв (малка разфасовка) и честно казано не знам какво да избера. Ще ми се да си взема малко по - “бавен” протеин, но не точно млечно - яйчен. По този въпрос се спрях на този продукт
silabg.com/bg/product/detail/cid/11/bid/1/id/117/page/2/OPTIMUM%20NUTRITION-PRO%20-%2090
Все пак реших да не се ограничавам само до по - бавните и разгледах още. Забелязах, че протеините на Мусаши (поне някои) също влизат в бюджета ми. Например
http://www.maxefect.com/bb/0/sportni-dobavki/proteini/musashi-muscle-food-wpc-85-2.html
има и още няколко около този ценови диапазон, но нека не досаждам с всички.
Целта ми е маса, стаж около 1г и половина. Да поясня защо искам по - бавен протеин - не мога да го взимам постоянно. Имам предвид сутрин и след тренировка вечер. По някога обратното - преди и вечер. Ако имате други предложения с радост ще ги приема. Предпочитам , обаче, ако е суроватъчен да е по - голяма разфасовка.
Мерси предварително.
13.06.08
18:05
С 50лв на месец ако отделяш по-добре ги вложи в качествена храна, нищо толкова евтино няма да ти даде някаква разлика. И понеже всички гледате само Оптимум, ако все пак решиш да вземеш нещо , пробай на DYmatize Elte Whey малкият е 63 лв, или пак на Dymatize Elite 12(шдй е комбиниран протеин от бързи и бавни)
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 14.06.08 11:48.
Хм, а за PEAK нещо повече може ли да кажеш. Виждам, че също се поместват в бюджета. Колкото до това, че не е голям съм съгласен. Все пак решил съм да взема някакъв на първо време, може да е малък грамаж, пък нататък - кой знае.
PS: Много хубав сайт, покупката ми вероятно ще е от вас :)
Мнението беше редактирано от koki_br на 13.06.08 19:33.
14.06.08
03:41
Лошото на приема на протеин (оповавайки се на моя опит), е че ако го пестиш и пиеш в малки дози, той ще си спести да ти помогне в режима. Поне две дози (около 80-90 гр) на ден са необходими и с бюджет от 50 лв ще покриеш едва няколко дни. Равносметката би ме накарала да предпочета храната вместо празните надежди.
14.06.08
04:00
Послушай горното мнение :)
казано от Димитър Михайлов на 14.06.08, 03:41:
Лошото на приема на протеин (оповавайки се на моя опит), е че ако го пестиш и пиеш в малки дози, той ще си спести да ти помогне в режима. Поне две дози (около 80-90 гр) на ден са необходими и с бюджет от 50 лв ще покриеш едва няколко дни. Равносметката би ме накарала да предпочета храната вместо празните надежди.
Съгласен съм, но не съм от хората които си мислят, че с протеин и желание, ще получат големи резултати. Много скоро ще си направя и хранителен режим, просто в момента няма смисъл, защото не мога да го спазвам. Тренировки, всичко което трябва. Протеина е по - скоро като добавка към всичко, не се осланям само на него. Колкото до грамаж - предпочитам по - малък и по - евтино, просто накуп не мога да дам много пари. Веднага няма да се хвърля на някъкъв затова питам тук. Ще имам предвид протеина на АСН. Просто в момента събирам мнения. Отдавна не съм влизал в този раздел на форума и последните ми впечатления бяха, че марки като Оптимум, Мусаши, са от най-качествените. Може да греша, ще се радвам да ми отворите очите и за други. А и забелязах, че има доста нови които не бях срещал преди.
линк
-Няма да е изненада ако качите 5-10 килограма още след първите два месеца
Това дали е толкова добро!!??
Мнението беше редактирано от koki_br на 14.06.08 15:39.