Кленботерола :)

Темата е заключена.
BA

04.01.05
11:31

Модерирано от Емил http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?p=29404#29404
————————————————
Значи искам да ви питам за кленботерола и по точно за неговата дозировка :) Как трябва да започна да го приемам и добре ли ще бъде да започна със 2таблетки дневно още от първия ден ?
Моля внимаваийте за в бъдеще каде поствате темите си.
емил

MI

04.01.05
12:33

Aз лично бих те посъветвал никога дане се докосваш до препарати от сорта на кленбутерол.Поне прочети още веднъж какво пише на сайта за страничните му ефекти. Може да си докараш такива проблеми , че после ще съжаляваш.По-добре пробваи с някоя от натуралните алтернативи на кленбутерола- л-карнитин в комбинация с инозин .Надявам се , че ако наистина прочтешстатията  сам ще се разубедиш.
успех
по-здрави

BA

05.01.05
16:34

е добре де ама това не са ли само странични ефекти които протичат при прекаляване с дозите ??? значи ако зимаш клемботерол то със сигурност ще се появи сърцебиене, леко чувство на безпокойство, слабо треперене на пръстите ....

в статията пише следното :

...Но тези странични действия са от временно естество. Те възникват обикновено само в началото на курса с Кленбутерол и зчезват после от самосебе си...

не мога да разбера доуточнете се плс :)))

05.01.05
20:41

Ми виж не ти препоръчвам да взимаш клен, но ти си знаеш.Първо опитай с натуралните методи : л-карнитинн, фет бърнер, лецитин и др ... защо сички се хвърляте веднага на стероидите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1