Контузия на коляното от ... дискотека

14.06.08
04:12

Да, колкото и смешно да е, е факт.Просто стъпих накриво и паднах .. айде болката не беше голяма ама срамът ..  :shut:
Някакво преплитане получих и ме боли, но задължително искам да правя крака тая седмица  :roll: .Дали ще е проблем ? Малко накуцвам даже

14.06.08
05:56

Проблем ще е, да.....нека те види ортопед и после прави крака във фитнеса.

Oт колко време ти е контузията?
Докато не отшуми, никакви крака. Коляното е възможно най - опасното място за кнтузия.
Ако не отшуми, при травматолог. В коляното може да са десетки различни контузии.

Как ви контузват тея дискотеки ве хора :)

14.06.08
07:52

казано от Ива Павлина на 14.06.08, 05:56:

Проблем ще е, да.....нека те види ортопед и после прави крака във фитнеса.

без рецепта какви пари искат докторите ? 

казано от D3BEP на 14.06.08, 06:31:

Oт колко време ти е контузията?
Докато не отшуми, никакви крака. Коляното е възможно най - опасното място за кнтузия.
Ако не отшуми, при травматолог. В коляното може да са десетки различни контузии.

Как ви контузват тея дискотеки ве хора :)

контузията е от вчера, дори може да се каже, че от днес сутринта  :lol:

14.06.08
08:07

казано от BOR на 14.06.08, 07:52:

Без направление не вярвам прегледа да е повече от 15-20 лева. Иначе ако можеш да минеш през личния лекар преди това ще ти спести доста средства.
Ако си от София ти препоръчвам http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&dId=20 .

15.06.08
07:49

казано от Chrisich на 14.06.08, 08:07:

казано от BOR на 14.06.08, 07:52:

Без направление не вярвам прегледа да е повече от 15-20 лева. Иначе ако можеш да минеш през личния лекар преди това ще ти спести доста средства.
Ако си от София ти препоръчвам http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=departments&dId=20 .

ами не съм от София. Аз си мислех, че прегледа е 10 лв и около 10те, ама какво да направиш - всичко поскъпва

15.06.08
09:57

Аз кви контузий съм имал и не съ  ходил на ортопед и си минават сами без никакви последствия... Просто няма голям смисъл от ортопед, често дават грешна диагноза. баба ми подна преди около година и кат си дига рамото освен че я боли, скърца. “Известна и добра” ортпедка и постави диагноза травмирано сухожилие и й бият инжекций. Никакъв резултат...

15.06.08
16:18

Vasko когато аз не съм съгласен с лекаря отивам да искам 2ро мнение.Намразиха ме маса лекари защото ги изкарвам некадърни ама то иначе няма начин...BOR в дискотеката хората са виждали всякакви неща не се притеснявай за срама , отиди при ортопед , но да знаеш ,че сигурно ще ти направи ренген който също се плаща....

16.06.08
17:06

При положение че на световния шампион и рекорьор по вдигане на тежести му е било казано че няма да проходи след сучпване на гръбнака...
А той едва ли се е консултирал само с 1 ортопед.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1