12.06.08
17:58
какво ще кажете за този режим:
Закуска:Мюсли заляти с Мляко мюслито вкл (овесени ядки,пшенички ядки,белен сусам,белен слънчоглед,стафиди)
след 1-2 часа:Плод(киви,банан,портокал и тн)
след 2-3 часа:Ядки
Обяд:Омлет 3 белтъка и 1 жълтък
След 2 часа:Пържола
след 2-3 часа:Салата с зехтин
Вечеря:Пилешка пържола и салата с краставици
и може и след 2-3 часа след вечеря пак някакав плод
Какво мислите за тая програма?
Мисля си, че не е добре да се консумират мюсли, че плодовете съкс, че не е добре да се яде само салата и като цяло да има яденета без протеин. Отделно мисля, че плодове след вечеря е крайно противопоказно. Накратко това са ми мислите на първо четене ;)
Мнението беше редактирано от G33K на 12.06.08 19:36.
12.06.08
19:54
еми добре кажи тогава няква добра програма е се недоволсваш
НВД не е моето хранене. Нека ти каже някой, който го е пробвал. Много ми идват сметките, зареждащи, разреждащи дни и т.н. затова с НВД-та избягвам да се занимавам.. Аз ти казвам общи наблюдения - мюслите са бъкани със захар и съкс (не само заради захарта де, като цяло няма нищо хранително в тях),а от плодове особена полза няма. Иначе за конкретен режим да ти направи някой, който се е хранил така.
Мнението беше редактирано от G33K на 12.06.08 20:11.
12.06.08
20:23
Хм.....за мюслито съм склонна да поспоря,естествено - толерирам това с ниско съдържание на плодове и с повече ядки.
Пак ще има захар повече от нужното. Ако ще е с минимално плодове и максимално ядки може просто да са овесени ядки с някой бадем/лешник отделно. Друг е въпроса вече дали овеса е добра храна, но този спор не ми се води, така че ще го приемем за въпрос на виждане ;)
12.06.08
20:33
И на мен, пич, не ми се води.....освен това несъзнателно напоследък съм минала на нещо подобно, за което ти говориш - мюслито може да се каже, че ми е позабравена ежедневна страст: веднъж в седмицата я се сетя за него, я не.....докато ядките са всеки ден (естествено-сурови и безсолни):)
Ядките са готини, ако 5-6 бадема не излизаха колкото едно яйце и аз щях да ям, но в момента финансите са ограничени ;) Аз съм само против овеса, иначе ядки като бадеми и лешници са си екстра.
12.06.08
20:39
Да...плюс кашу, а на микс са най-готини......ми ей на, Alpinab и други ни светнаха къде да ходим за евтини ядки, ама на мен ми е най-удобно там, където е и най-скъпо:)
12.06.08
21:28
ся тая програмата дето я написах как е мислите да я почвам ли ?
^ Не.
Ето ти пример: Вместо Мюсли - овесени ядки (варени във вода и по вкус може да си прибавиш потсладител и примерно канела).
Следващото ядене да ти е след 2 - 2.5 часа нещо с високо съдържание на протеини - аз ям риба тон понеже в това време на деня само това ми е удобно.
На обяд яж стабилно месо със зеленчуци.
Пийни един протеинов шейк тук ако не знаеш какво да сложиш.
През ден тук може да ядеш някакви ядки.
Вечер яж пак месо с по-малко зеленчуци.
Пиене - вода (по много) кафе, чай. Без захар. Да, само тва. Е веднъж седмично можеш да си пиийнеш там 250 мл диетична кола ако си откачил съвсем, но не е оферта.
Най важното от всичко е да си на отрицателен калориен баланс и да се придържаш здраво към плана.
Каквото и да ми кажат, аз съм на подобен план, чуствам се супер, мазнини се горят, и не съм гладен.
Гиик: това за овеса си е въпрос на вкус. овеса ме засища, вкусен ми е, и е удобен защото с него взимам и суроватка и не ми пречи на усвояването на протеина, а ако е нещо мазно няма да се съчетават така добре нещата. А и е къде къде по-добре от набиване на яйца всяка сутрин.
13.06.08
11:21
казано от HeartCore на 13.06.08, 00:53:
.
яж пак месо с по-малко зеленчуци.quote]
????? защо по малко ??? Фибрите са много необходими
13.06.08
17:12
Зеленчуците могат да се консумират неограничено, с фибри никой не е преял.... виж.....с плодовете вече не е така.
казано от Beckhamchy на 12.06.08, 17:58:
какво ще кажете за този режим:
Закуска:Мюсли заляти с Мляко мюслито вкл (овесени ядки,пшенички ядки,белен сусам,белен слънчоглед,стафиди)
след 1-2 часа:Плод(киви,банан,портокал и тн)
след 2-3 часа:Ядки
Обяд:Омлет 3 белтъка и 1 жълтък
След 2 часа:Пържола
след 2-3 часа:Салата с зехтин
Вечеря:Пилешка пържола и салата с краставици
и може и след 2-3 часа след вечеря пак някакав плод
Какво мислите за тая програма?
Идеята за плод като втора закуска е добра,само че изключи банана от менюто. Най-добре е киви, но само това не е достатъчно.Така мисля аз. Ако не съм права-поправете ме
14.06.08
06:05
Права си....освен ако аз несъм права:))И след вечеря плодът да не е банан, аз наистина на киви наблягам.
14.06.08
08:05
След вечеря никакъв плод таи като тва са въглехдирати и то прости ... кивито не е никак подходящо .. плод ако е мое ягоди или череши!
ГИ на фруктозата не е толкова висок, но и аз съм на мнение, че не трябва да се ядат вечер.
14.06.08
10:06
кажете какво мислете за режима кое да махна с какво да го заместя? бтв: първата пържола дет са пада следобедната закуска с какво е добре да я заместя ?
14.06.08
12:34
Черешите са с ниско ги но все пак за вечер не трябва въглехидрати
02.07.08
16:22
вече седмица и малко се стремя да спазвам програмата ама някои път не ми са яде мюсли и започвам напрао с плодове.И мисля да си зимам креатин какво мислите ?
10.07.08
21:51
аре кажете е
11.07.08
08:03
Като искаш да сваляш, не разбирам защо е този креатин?
13.07.08
17:29
казано от project_lyte на 11.07.08, 08:03:
еми защото дава сила и енергия и ще правя с повече кг повече повторения
14.07.08
06:18
казано от Beckhamchy на 13.07.08, 17:29:
казано от project_lyte на 11.07.08, 08:03:
еми защото дава сила и енергия и ще правя с повече кг повече повторения
Тва с повечето повторения при периода за релеф е много погрешно.