14.06.08
10:13
тренирах ръце вчера и днес имам слаба мускулна треска на гърба.случвало ми се е няколко пъти-тренирам едно,а муск.треска е другаде.
въпросът ми е дали да ходя да тренирам гръб или да почина ден,защото по програма ми е днес
Между Гърди/Гръб и ръце да има поне 1 ден интервал.. все пак докато тренираш първите две използваш ръцете и ако не са починали качествено тренировката ти за ръце няма да бъде на ниво.
при изпълняване на упражнения за бицепс прав, особенно ако има и чиитинг, се натоварват някой части от гърба и е възможно да получиш мускулна треска там. следващия път пробвай да правиш гръб седнал и облегнат и няма да имаш треска в гърба.
15.06.08
12:42
казано от FRANKO1 на 15.06.08, 07:21:
при изпълняване на упражнения за бицепс прав, особенно ако има и чиитинг, се натоварват някой части от гърба и е възможно да получиш мускулна треска там. следващия път пробвай да правиш гръб седнал и облегнат и няма да имаш треска в гърба.
и аз мисля,че е от това. Преди като много се изсилвах в залата ми се случваше. Просто намали тежестта и оправи техниката :)
15.06.08
17:10
казано от playgodg на 15.06.08, 16:51:
Тренирай здраво и да не ти пука , няма да претренираш :) .
Но да не му става навик,защото тогава ще претренира :).