25.03.08
15:39
искам да ви попитам ако направя цикъл с трибулус по време на изчистването дали по-високите нива на тест. 6те вдигнат и нивата на DHT?изпитвам панически страх от оплешивяване,имам го като наследсвеност в рода си,засега аз нямам проблеми вапреки че сам вече на 27,но все пак....възможно ли е да приемам успоредно с трибулуса и нещо от рода на стерол комплекс и омега 3 за евентуалната ароматизацията?мисля да взимам трибулус около 3 месеца.мерси предварително.по-здрави!!!!
25.03.08
18:08
според мен НЕ. ТРибулуса по-скоро предпазва черния дроб , относно косопада точно обратното от трибулуса най-много да се окосмиш нищо по-особено
Трибулуса точно черният дроб не пази, по-скоро лъже организма чрез един хормон да прави повече тестостерон.... ма не говорим за нива тип “зоб”, ами доста по-ниски, но все пак.... директен отговор - косопад не мисля, че може да ти докара... все пак ти ще го взимаш 2-3 месеца и ще го спреш... за това време едва ли ще почне да ти пада косата, освен ако по някъв магически начин не съвпадне с генетично заложеното ти време за косопад... но тия неща не почват изведнъж.... щом засега не си го забелязал, едва ли за тия 2-3 месеца ще се случи ;)
15.06.08
14:11
Виновника, един от всички, за косопада е ТЕСТОСТЕРОН. Има и други и по-скоро отговора е... причините са комплексни, генетични, но основния виновник е той... великия тестостерон. От там нататък изводите могат да са много. Но след като го имаш генетично... може да се, но може и да не се прояви. Всичко е в сферата на вероятностите.
Така или иначе ... за мен мога да кажа, че го имам и генетично... и се проявява. Но смисъла е ниаккъв да се притесняваш. Вече медицината си има варианти на изход. Трибулус е полезен, особено във вид на билката... Пази тялото си, косата ще ти е най-малкия проблем. Без нея можеш, но с повредена от времето простата... как мислиш?
Горе главата...!