Витамини

ST

17.01.08
22:13

Искам да попитам добре ли е да си взема от аптеката някакви витамини ,за да ми подпомгнат някакси с тренировките....Ако може даите ми и инфо за самите витамини :) мерси предварително :)

17.01.08
23:17

Oсезаем ефект не очаквай върху тренировките, както и не търси витамини от аптеките, защото те не са с профил, пригоден за тежките физически натоварвания и нужди на трениращия. Препоръчвам ти витамините на Now Adam. Инчае, ако говорим за витамин Ц, да бягай до аптеката.

MO

17.01.08
19:24

Аз повтарям на майка ми да не зимао т аптеката това витамин Ц защото се чудя как там примерно 1 блистер от кам 50 хапчета е 0.95 ст а не си спомяням маи на ОН беше 22 лв но за 3 месеца за 1 човек та няма ли разлика на ОН не е ли по хубаво от на Актавис примерно?

17.02.08
16:10

казано от stripe на 17.01.08, 22:13:

Искам да попитам добре ли е да си взема от аптеката някакви витамини ,за да ми подпомгнат някакси с тренировките....Ако може даите ми и инфо за самите витамини :) мерси предварително :)

Добре е да знаеш няколко неща:

1. Витамините по аптеките представляват предимно витамини с добавки пълнители.
2. Срещат се много фалшификати на витамините.
3. Приема на витамин С в големи дози и често води до загуба на способността на организма да синтезира съответния витамин.

Препоръчвам ти да се стараеш да ги набавяш от природата по естествен начин, а само когато не е възможно д адостигнеш нужната доза от даден витамин да си го набавяш по изкуствен път...
Не съм привърженик на изкуствения прием!
Успех!

14.06.08
15:12

Витамин С не се синтезира в човешкия организъм. Иначе животните си го синтезират, само човека, прилепа и морското свинче не си го синтезират. От 1500 мг до 3000 мг дневно обикновено могат да се усвояват от организма, остатъка се изхвърля.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1