Чистене, но без упражнения

14.06.08
15:13

Здравейте, така се получи, че в момента немога да тренирам нищо, лекарска забрана, даже май не е препоръчително да тичам. Имам  проблеми с кръста. Каква диета да спазвам поне за пониважаване на теглото. Не тренирам, но се движа доста през деня.

14.06.08
15:54

Не че искам да говоря нещо против професионалната работа на докторите, но текущия рекордьор по вдигане на тежести е бил със счупен гръбнак и според лекарски думи никога е нямало да може да проходи. Иначе казано...сигурен ли си, че трябва да се ограничаваш от всякакви спортни дейности?

14.06.08
16:09

Ами да, защото найстина чуствам болка при тежки тренировки... и сега имам 1 месец забрана, а ако не се оправя след този 1 месец още 3…и дълга и широка...

14.06.08
17:06

Не ти говоря за тежки тренировки, естествено. Хубаво е, че поне разходките не си ги ограничил. Просто си направи калорийна сметка - без физическа активност колко трябва да приемаш, за да поддържа килото и консумирай повече протеини, отколкото въглехидрати (особено от сладки неща) и няма да напълнееш. Дали ще изчистиш мазнини без физически упражнения е спорен отговора, но на теория е възможно с правилен хранителен режим.

Аз първите си 20 килограма ги свалих без никакъв спорт само с диета.Но при мен беше малко по различно.

15.06.08
13:57

казано от microlab на 14.06.08, 15:13:

Здравейте, така се получи, че в момента немога да тренирам нищо, лекарска забрана, даже май не е препоръчително да тичам. Имам  проблеми с кръста. Каква диета да спазвам поне за пониважаване на теглото. Не тренирам, но се движа доста през деня.

1. Какво значи проблеми с кръста - костни, мускулни... поясни.
2. Обясни какво точно са ти казали, каква е диагнозата. Отслабване с диета...  - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32894/
3. Мисля, че можеш да намериш своите упражнения за да постигнеш желаното. Ако желаеш ми пиши на лична, или на скайп.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1