14.06.08
15:13
Здравейте, така се получи, че в момента немога да тренирам нищо, лекарска забрана, даже май не е препоръчително да тичам. Имам проблеми с кръста. Каква диета да спазвам поне за пониважаване на теглото. Не тренирам, но се движа доста през деня.
Не че искам да говоря нещо против професионалната работа на докторите, но текущия рекордьор по вдигане на тежести е бил със счупен гръбнак и според лекарски думи никога е нямало да може да проходи. Иначе казано...сигурен ли си, че трябва да се ограничаваш от всякакви спортни дейности?
Ами да, защото найстина чуствам болка при тежки тренировки... и сега имам 1 месец забрана, а ако не се оправя след този 1 месец още 3…и дълга и широка...
Не ти говоря за тежки тренировки, естествено. Хубаво е, че поне разходките не си ги ограничил. Просто си направи калорийна сметка - без физическа активност колко трябва да приемаш, за да поддържа килото и консумирай повече протеини, отколкото въглехидрати (особено от сладки неща) и няма да напълнееш. Дали ще изчистиш мазнини без физически упражнения е спорен отговора, но на теория е възможно с правилен хранителен режим.
14.06.08
17:17
Аз първите си 20 килограма ги свалих без никакъв спорт само с диета.Но при мен беше малко по различно.
15.06.08
13:57
казано от microlab на 14.06.08, 15:13:
Здравейте, така се получи, че в момента немога да тренирам нищо, лекарска забрана, даже май не е препоръчително да тичам. Имам проблеми с кръста. Каква диета да спазвам поне за пониважаване на теглото. Не тренирам, но се движа доста през деня.
1. Какво значи проблеми с кръста - костни, мускулни... поясни.
2. Обясни какво точно са ти казали, каква е диагнозата. Отслабване с диета... - http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32894/
3. Мисля, че можеш да намериш своите упражнения за да постигнеш желаното. Ако желаеш ми пиши на лична, или на скайп.