14.06.08
12:10
Имам следния проблем. Искам да си премахна мазнините от корема, но само с коремни преси не става. Трябва ми и някакъв режим на хранене. Ходя на фитнес и в същото време искам да кача мускулна маса. Затова незнам каква диета да приложа, все пак неможе и двете едновремено. Като вляза в “Диети” и незнам къде да натисна... ако може някой да помогне ще съм благодарен.
Темата беше редактирана от Bra1nSicK на 14.06.08 12:10.
14.06.08
12:36
Видове диети и отдолу има за покачване за сваляне за оформяне
Това ми е ясно, но незнам кое да натисна, защото се стремя да направя две неща, да си оформя корема (като трябва да премахна мазнините от него) и да кача мускулна маса (като ми трябва ВВД) :?
14.06.08
13:32
казано от Wrestling_pro на 14.06.08, 12:36:
Видове диети и отдолу има за покачване за сваляне за оформяне
То видове конкретни диети, подходи, тънкости има във форума и в сайта стотици.Проблема е, че няма кой да почете да се поинтересува да вложи малко енергия и време.
14.06.08
14:35
Първо се изчисти добре и след това почвай да качваш мускулна маса. Повече време е, но според мен така ще получиш по-добри резултати. Личното ми мнение е, че не може да носиш сто дини под една мишница ;)
14.06.08
20:24
казано от Fittipaldi на 14.06.08, 14:35:
Първо се изчисти добре и след това почвай да качваш мускулна маса. Повече време е, но според мен така ще получиш по-добри резултати. Личното ми мнение е, че не може да носиш сто дини под една мишница ;)
Обратното направи мускулна маса за се изчистиш по добре и да има некъв як релеф ...
16.06.08
05:22
И аз съм на мнението на Wrestling_pro
19.06.08
15:18
1.АЕРОБНА ТРЕНИРОВКА.
За да премахнеш подкожните си мазнини е необходима аеробна тренировка с интензивност 65/70% от максималният ти пулс и продължителност 25/40мин(но не повече),3/5 пъти седмично.Хубаво е да я правиш на гладно сутрин.Може и със стъпаловидна интензивност(от 60 до 90сек с висока интензивност и 60сек с ниска),има много варианти,трябва да пробваш и да видиш организма ти как ще реагира(чрез измерване на подкожните мазнини,пулсометър,записваш в тетрадка и следиш),защото всички хора са различни ,няма универсална програма или диета.
2.РАЗЛИЧНИ УПРАЖНЕНИЯ ЗА КОРЕМНАТА МУСКУЛАТУРА
Виж в раздел упражнения за коремна мускулатура.
3.ПОДХОДЯЩА ДИЕТА
Виж в раздел диети и рецепти.
Не върви срещу природата,през зимата ще качваш а през лятото ще изчистваш,просто сме предразположени генитично към сезонната смяна на времето,дори и при тези които не тренират се усеща разлика от 1 до 3 кг
Започни с тези 3 неща и вземи да прочетещ леко по леко всичко в сайта което те интересува и изпробвай,има най различни теми във форума,суплементи и т.н.Необходимо е време и воля,
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ
Мнението беше редактирано от Ивайло Стайков на 19.06.08 15:21.