03.06.08
18:02
Струва ли си да дам 250 кинта за протеин и креатин на MUSCLETECH(много ми ги препоръчаха)
1.“MUSCLETECH” - “NITRO TECH HARDCORE”
2.“MUSCLETECH” - “CREATINE HARDCORE”
Струва ли си ? Ако имате по добри варианти споделете шото не искам да дам парите дето бачках цяло лято (е не баш) ей така просто или нещо на BSN ?
03.06.08
18:07
Масълтек е една от най-оплюваните марки в САЩ, нищо уникално и специално не са им продуктите. Гледай за тези пари да си вземеш нещо , което ще ти бъде поне ефективно. За 114лв спокойно можеш да си вземеш много качествен протеин от 2,3кг, а на мястото на Cell-Tech има много по-добри алтернативи и най-вече по-евтини - Green Magnitude, Methyl Mass, SizeOn, Cellmass дори най-обикновен креатин моно ще ти даде по-добър резултат от Cell-Tech. Чети и проучвай за кои продукти си заслужава да си дадеш парите.Като съдя,че си на 16 годинии, какъвто и суплемент да вземеш от най-обикновените ще го усетиш,така,че Celltech и Nitrotech няма да ти дадат някаква разлика пред протеин и креатинов продукт, а и те съвсем не са най-уникалните в тези категории. Ядене, много яки тренировки, търпение и ще постигнеш удивителни резултати в близките 3-4 години без да хабиш напразно средства
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 03.06.08 18:24.
03.06.08
18:57
Ако си бачкал цяло лято за тези пари определено не си струва да ги дадеш за каквито и да е добавки, камо ли за най-скъпите.
Ако все пак решиш, личното ми мнение е че са добри продукти.
03.06.08
19:09
казано от silabg.com на 03.06.08, 18:07:
Масълтек е една от най-оплюваните марки в САЩ, нищо уникално и специално не са им продуктите. Гледай за тези пари да си вземеш нещо , което ще ти бъде поне ефективно. За 114лв спокойно можеш да си вземеш много качествен протеин от 2,3кг, а на мястото на Cell-Tech има много по-добри алтернативи и най-вече по-евтини - Green Magnitude, Methyl Mass, SizeOn, Cellmass дори най-обикновен креатин моно ще ти даде по-добър резултат от Cell-Tech. Чети и проучвай за кои продукти си заслужава да си дадеш парите.Като съдя,че си на 16 годинии, какъвто и суплемент да вземеш от най-обикновените ще го усетиш,така,че Celltech и Nitrotech няма да ти дадат някаква разлика пред протеин и креатинов продукт, а и те съвсем не са най-уникалните в тези категории. Ядене, много яки тренировки, търпение и ще постигнеш удивителни резултати в близките 3-4 години без да хабиш напразно средства
Подкрепям с изключение на едно - Methyl Mass все още не е за неговата възраст ;)
03.06.08
20:01
Със сигорност няма смисал да даваш толкова пари за такива скъпи добавки,особедно ако си бачкал толкова за тях по добре си вземи един протеин с едни аминокиселини и останалото го вложи за храна
03.06.08
20:10
Креатин и храна, мой човек. Това е засега. А Масълтек ги забрави просто - най-некачествената компания в целия свят...
04.06.08
05:41
казано от Adolf Hitler на 03.06.08, 20:25:
250 лв за 2 добавки,по-добре да си бия две игли хероин и да умра,освен ако баща ми не е Александър Томов или Рокфелер 0.0
По-добре ги дай за храна+ креатин.
:lol: :lol: :lol: Неможах да схвана какво общо има А.Томов и хероина с креатина...ма нали съм си прост! Иначе и аз небих дал 250 лева за добавки които ще ми стигнат само за месец че и по-малко.
Мнението беше редактирано от Controlled Labs на 04.06.08 05:42.
04.06.08
09:55
И SizeOn не е за него.
04.06.08
19:20
казано от Controlled Labs на 04.06.08, 05:41:
казано от Adolf Hitler на 03.06.08, 20:25:
250 лв за 2 добавки,по-добре да си бия две игли хероин и да умра,освен ако баща ми не е Александър Томов или Рокфелер 0.0
По-добре ги дай за храна+ креатин.:lol: :lol: :lol: Неможах да схвана какво общо има А.Томов и хероина с креатина...ма нали съм си прост! Иначе и аз небих дал 250 лева за добавки които ще ми стигнат само за месец че и по-малко.
След вчерашния скандал сигурно и на Сашо Томов му се иска да си “бие две игли хероин и да умре” :-) :-) :-)
Ориентирам се към BSN “True-Mass” подходящ ли е за мойта възраст (16год. 182 съм висок 85 кила)
15.06.08
12:10
казано от Rqpata92 на 15.06.08, 12:00:
Ориентирам се към BSN “True-Mass” подходящ ли е за мойта възраст (16год. 182 съм висок 85 кила)
Тру масата е гейнер, или хранителен продукт, което значи че е подходящ за всички възрасти.
Понеже на твоите години съм пил доста гейнери нека ти дам следния съвет. Гледай като го пиеш да не намалиш останалия си прием на калории. Тъй като няма много захар и се усвоява бавно, тру масата засища доста.
Най-добре е ако си сметнеш цялостно калориите като ги разпределиш по следния начин:
2гр протеин на кг тегло
4гр въглехидрати
1гр мазнини
А тру масата да е 3 лъжички на ден и да идва отгоре на тази сметка.
Успех