15.06.08
15:44
Здравейте.Имам няколко въпроса свързани със соматотропина.Първо-Уврежда ли организма? Второ-Каква му е цената и от каде мога да си го намеря(колко ще струва един цикъл да кажем).Благодаря предварително!:)
Темата беше редактирана от Петко К на 15.06.08 16:52.
15.06.08
16:01
Хормона на растежа е много скъп и много опасен, а от поста ти разбирам, че не разбираш особено за какво става на въпрос...
Предполагам, че модераторите ще ти затворят темата, защото това е форум, в който не се коментират допинг методи и медикаменти.
Съветвам те да прочетеш, как може да стимулираш соматотропния хормон по НАТУРАЛЕН начин, а не да скачаш в мътните води, без да знаеш, дали има дъно отдолу ;)
П.С. Познанията ми за хормоните са бегли, но предполагам, че точно за този хормон питаш.
http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=461700
Това може да ти помогне, като цяло не ти препоръчвам да правиш каквото и да е от този род неща със себе си преди да си прочел ДОСТА повече, от това което си чел досега ;) Освен това да взимаш такива неща ако няма да се състезаваш си е чиста проба загубенящина и никой не може да ме убеди в противното.
Мнението беше редактирано от G33K на 15.06.08 16:08.
Ами да за този става въпрос.Благодаря все пак за отговора.:) А ти знаеш ли нещо повече за натуралното му стимулиране?
15.06.08
16:48
Високото ниво на кръвната захар в следствие на яденето на много сладки неща(прости въглехидрати) подтиска отделянето на соматотропина и това е една от главните причини, поради която не е желателно бодибилдърът да се храни със сладки неща :)
Иначе хормона на растежа се стимулира, чрез тежките тренировки и достатъчния сън! Според проучвания най-засилена секреция на соматотропин се наблюдава вечер към 23 и 4 часа ;)
Това е което знам, ако има още някой да добави нещо, още по добре :)