04.01.05
10:14
Та имам едно въпросче относно .... задните части ( как да ги намаля !!! ) ТЕЯ клекове ги овеличават и овеличават ... ама клековете няма спра дайте идеи други ( без клека краката трудно растат краката ) то тая
преса за крака тя е безполезна ... ( скреч мисля че му викаха ) аз на нея с 135 прая а пък единственото което осещам е че ми е неудобно на кръста щото е самоделка .... дайте идеи ....!!!
ПозДраВи !!!
Решението,поне според мен, е следното.Понеже не искаш да спреш клековете,клякай само за сила-например 5х5.Това ще изтощи краката ти супер и после с 5 серии разгъвания ще напомпаш страшно.Имай предвид,че краката се уморяват по трудно и при тях повторенията за маса са между 12-20(поне на мен така ми действа).
Хиперекстензии,само че ограничаваш уреда до чатала.Така товариш и задната част на бедрото.Просто опитай,може пък да се получи 2х20-25
JiVk0, и в моя фитнес легпресата е самоделка и имам същия проблем, но наистина, послушай Мишкин и Миле, качи повторенията на легпресата до към 20 и ще видиш, че всичко ще се промени (аз лично след това едвам дишам)...