05.01.05
00:25
Хора кажете някое опражнение за махане на паласки :)
и о6те един вапрос стридите махат ли се някога ???
Преместена тема!
vanisher
05.01.05
01:51
за какво количество мазнини става въпрос и имаш ли значителна мускулна маса, или по-скоро не?
АМи в смисал тренирам от 2 месеца не сам сас наднормено тегло 186 сам 85 кг но корема ми не е вав формата в която искам да е :(
нали ти е ясно, че ако се занимаваш сериозно с това не целиш някаква перфектна, изчистена форма през цялото време а има периоди качване/сваляне/качване. Ходи още 2-3 месеца за да качиш каквото можеш и после ходи... за да сваляш. Края на февруари, началото на март подозирам, че ще се залее от подобни теми форума :lol:
П.П. Ако това те успокоява в момента съм 184 на 92 килограма, със 116 гръден и *93* талия. И това се брои за нормално при качване. Ако всичко върви по план (както върви до сега), трябва да слезна до 82-3 за по-малко от 3 месеца (след 2 месеца). Не се притеснявай за мазнините, а дерзай колкото можеш повече за мускулите :D
05.01.05
16:09
А бе братле кви са тея савети дето му даваш бе ти луд ли си виж че момчето се занимава от 2 месеца тои няма нужният стаж и знания че да може да качи мускална маса после да изчисти само мазнините без да губи от мускулите и така нататък БЕЛИВЕР братле тебе мога да те посъветвам да намалиш сладкото и мазнините и да наблегнеш на упражнения за корем и аеробна деиност аре жив издрав пич
[quote author=“Beliver”]АМи в смисал тренирам от 2 месеца не сам сас наднормено тегло 186 сам 85 кг но корема ми не е вав формата в която искам да е :(
Ако твойто е наднормено, я виж мойто - 177 см, 90 кг, леко мазен (13% мазнини). Препоръчвам кардио и правилно хранене и абсолютно никакво сладко. Колкото и да е трудно трябва да го забравиш.
[quote author=“waterpolist”]А бе братле кви са тея савети дето му даваш бе ти луд ли си виж че момчето се занимава от 2 месеца тои няма нужният стаж и знания че да може да качи мускална маса после да изчисти само мазнините без да губи от мускулите и така нататък БЕЛИВЕР братле тебе мога да те посъветвам да намалиш сладкото и мазнините и да наблегнеш на упражнения за корем и аеробна деиност аре жив издрав пич
Не не съм луд, но на теб може би ти хлопа нещо да го караш точно в началото да набляга на аеробни упражнения когато трябва да качва... Казах го и държа на тезата си, никакво чистене първите 4-6 месеца, независимо дали си с наднормено тегло или не (наднормено тегло, да бе, 186 на 85).