17.06.08
08:16
Здравейте, на 19 години съм тренирам усилено от 1 година та вече резултатите от тренировките не са толкова добри както в началото и реших да си купя хр. добавки спрял съм се на креатин+глутамин според вас тази комбинация добра ли е за покачване на мускулна маса.Между другото тежа 71 килограма 1.77 съм висок.Бих бил благодарен да ми отговорите дори тази комбинация да не е от най-добрите и да ми препоръчате по-добра :).Благодаря предварително
Комбинацията е много добра!Гледай да са хубави продуктите и да се храниш добре ;)
17.06.08
08:41
казано от skripeca на 17.06.08, 08:16:
Здравейте, на 19 години съм тренирам усилено от 1 година та вече резултатите от тренировките не са толкова добри както в началото и реших да си купя хр. добавки спрял съм се на креатин+глутамин според вас тази комбинация добра ли е за покачване на мускулна маса.Между другото тежа 71 килограма 1.77 съм висок.Бих бил благодарен да ми отговорите дори тази комбинация да не е от най-добрите и да ми препоръчате по-добра :).Благодаря предварително
Добави сруроватка , таурин и амино ;-)
Да, но искам само до два суплемента да взимам тъй като все още не съм взимал. Въпросът ми е кое е по -добре като за начало да взимам кратин+глутамин или протеин+амино например.
17.06.08
15:39
Според мен,ако ти е достатъчно добро храненето с Креатин+Глутамин ,ако не чак толкова добро вземи Протеин+Амино.Аз лично харесвам комбинацията Креатин+Суроватка.Абе и от трите комбинации ще качиш, а коя ще вземеш ти си решаваш.