17.06.08
16:13
Съвсем от скоро започнах да взимам сурватка ,л-глутамин и креатин т.е. от предишната седмица.
Понеже добавките не са много евтини за мен искам да ви попитам дали трябва да се взимат всеки ден ,...?
Добър ли е ефекта ако ги взимам само в дните на тренировка ? Това искам да знам..
Тренирам понеделник,вторник,четвартак петак / като съответно преди трен. 35г. сурватка ,след 35г. сурватка + креатин+глутамин и
вечерта преди лягане креатин ,глутамин .Протеина с които сам е от 60 лв(900гр),глутамина 41лв(300) а креатина е ефтин 13-15 някаде
(нз. колко грама е останал шото праих зареждащи дози + 3-4 пати го зех ама не тренирах особено както трябва) :P
Та понеже така или иначе като взимам от сурватката по 4 пЪти седмично ,по 70г. на ден ,това прави 280г. или демек
за 1 месец ще стигне, после глутамина по 10 г. на ден това прави 160г. месечно ...за креатина няма да говора щото мога да си го взимам няма проблем .А и се спира след парвия месец (почивка) ако се прави така и с глутамина пишете...
Мога ли да си ги взимам така работите както сам ви написал (4 пати на седмица /когато тренирам ) или ако имате друга идея моля напишете я... ако трябва ще измисля нещо с бюджета :)
имам аминокиселини които моля да пишете дали мога да взимам с другите суплементи или в дните които не тренирам (но посочете наи-доброто часово време за приемането им )
маи т’ва исках да питам .. ако трябва и роман ми напишете като обяснение какво трябва да прая
17.06.08
18:35
Трябва да ги пиеш всеки ден. Почивните дни са дни за възстановяване в които добавките са не по - малко важни от тези в тренировъчните.
Щом взимаш добавки не трябва да пестиш от тях.
18.06.08
08:23
Ми....... то хубаво да ги пия секи ден... :) ,но аз имам и хранителен режим в които хапвам по :? хммм 6 пати на ден
като ( в 7 ,9:30 , 12 ,3-4 ,7 и 10 ) като тук не броя добавките като храна :) те отделно + ги зимам с мляко ...
целта ми е да спестя стотинки :),не мога постоянно на края на месеца да давам близо по 70лв (само за протеина ако трябва)
Парата мн. барзо отива като си зимам пилешки бутчета , паржоли риба и.т.н. знаеш
Понякога ям и кроасани , ядки ,филиики с нещо на второстепенните хранения ,за да имам пара за месо и някои др. важни неща там.
ОК , ще вида ко ще направя с това да зи зимам ежедневно ... Важно за мен е да ми кажеш как да комбинирам аминокиселините
мога ли да ги взимам с тея другите работи или да изчакам извесно време да ми свикне организма на тези добавки ,(да вида малко ефект) и после като позаздравея да ги почвам ..... <—- т’ва изречение ми прозвуча се едно голяма крачка прааа с тея аминокиселини :P Просто нз дали е добре глутамин сурватка креатин и амино дали няма да ми доиде в повече ,заедно с останалата храна ?
п.с. глутамина мн кисел еи ! трябва освен млякото и друго да сложа за да го ипия
пиши дали да почвам сичко от сега или с аминото по нататък,ако си писал ще преценя к’во още да питам :)
18.06.08
10:32
Всичко наведнъж можеш да почваш, няма проблем.