17.06.08
12:49
Здравейте
Ами имам следниат въпрос:
Кой протеин да избера?
Целта ми е покачване на мускулна маса, а като конструкция съм ектоморф.Храня се добре и имам резултати но бих искал да си взема нещо което наистина е качествено.
Now - Whey Protein Isolate
Syntrax - Marrix 5.0
Syntrax - Nectar
Между другото висок съм 184 и тежа 73 кг.
Моля ако някой е употребявал изброените продукти да сподели с кой от тях е имал най-добри резултати.
В момента взимам само аминокиселини на Universal - Amino 1900.
17.06.08
13:07
Няма да сбъркаш който и от трите да избереш, въпросът е да го взимаш стабилно - 3 дози плътно всеки ден и стабилно хранене. Моят личен избор е Matrix , защото ми харесват комбинирани протеини,така можеш да извлечеш максимума от различните видове протеини, но който и да вземеш пак ти казвам няма да сбъркаш, въпросът е 3 дози всеки ден.
17.06.08
13:47
щом целта ти е да качваш и си ектоморф(предполага се бърз метаболизъм) си вземи Гейнер, или МРП (заместител на храненето с балансиран състав).
Може и да е на горните фирми няма да коментирам, но варианта за маса е по-добър и съвсем леко по-скъп.
17.06.08
13:52
Ами бих предпочел да не е гейнер понеже въглехидрати поемам достатъчно а и от гейнера се качват доста мазнини.
Предпочитам някой от горните продукти
17.06.08
14:07
Вече съм се убедил, че протеина в гейнърите е с по-ниско качество то този в протеиновите пудри, така че по-добре си вземи протеин и си набавяй въглехидратите от храната.
Относно протеините - аз бих избрал един от двата на Синтракс.
18.06.08
14:09
По-добрият избор е Nectar.
18.06.08
14:31
Ами и аз мисля да пробвам нектара.Въпреки, че може би и Matrix би бил добър избор.