Кажете мнението си за продукт

16.06.08
14:07

Става дума за това : линк . Определено ще е фективно, но нека някой, който има опит с подобни неща да каже дали има смисъл чак от такава комбинация и също така за колко време горе - долу ще стигне.

Темата беше редактирана от Георги В. на 17.06.08 07:47.

СБ

17.06.08
06:04

Продуктът е подходящ за начианещи в залата, в него има комбинация от креатин, глутамин, аргинин, таурин, малко метоксиизофлафонр иприфлафон. Все съставки, които ще окажат ефект за увеличаване обема на мускулната клетка, постепенно повишаване на силата, подходящ е за хора с малък опит в залата. Малката разфасовка, ще ти стигне за 25 дни, голямата за 50

18.06.08
15:06

казано от silabg.com на 17.06.08, 06:04:

Продуктът е подходящ за начианещи в залата, в него има комбинация от креатин, глутамин, аргинин, таурин, малко метоксиизофлафонр иприфлафон. Все съставки, които ще окажат ефект за увеличаване обема на мускулната клетка, постепенно повишаване на силата, подходящ е за хора с малък опит в залата. Малката разфасовка, ще ти стигне за 25 дни, голямата за 50

Ама нещо има противоречие между това, което казваш и това, което пише отдолу : -Подходящ за професионални атлети
. . . Иначе пише, че има 25 дози, по една доза на ден ли се пие подобно нещо ?

ВИ

18.06.08
15:12

Аз бих я разделил на две дозата, защото има 10гр креатин моно. Пише на оригиналния етикет да се пие цялата доза преди тренировка и доста хора го пият така. Аз го пих след тренировка(протеина си го пия преди) и преди лягане и се получи добре, така сме го писали и на БГ етикета.

18.06.08
15:25

А с какво е идейно да се комбинира. С аминокиселини ми се струва, че ще бъде ОК. Или протеин е по - добра идея ?

18.06.08
19:01

този протеин е хубав и качествен така ли...щото вече гледам какъв да си взема и този ми изглежда хубав...

19.06.08
12:20

Не, че бих си поръчал, но изглежда доста добра оферта. Солидни количества креатин и глутамин, рибоза, аргинин, таурин на цена малко над 2 лв. за доза. А и би трябвало да работи много добре.

19.06.08
19:49

казано от butthead на 19.06.08, 12:20:

Не, че бих си поръчал, но изглежда доста добра оферта. Солидни количества креатин и глутамин, рибоза, аргинин, таурин на цена малко над 2 лв. за доза. А и би трябвало да работи много добре.

Добра е, да :) Защо не би си поръчал ?

21.06.08
20:09

Mи нещо марката не ми вдъхва доверие. Имат навика да слагат подлсадители като аспартам(bargain whey) и кристализирана фруктоза(american mass), като това второто май хич не е полезно:
http://www.thefitshack.com/2007/03/28/what-is-crystalline-fructose/
Аминопрофила на american whey е странен, по-различен от аминопрофила на стандартна суроватка.
American mass пише, че съдържа малко захар - 60 г от 160 не ми се струва много малко. Разбира се sugars e пропуснато на бг сайтовете. Въпросният гейнер е достатъчно евтин, за да си мисля, че нещо не му е наред. Цени от бг сайтове:
NOW pro gainer 35 g протеин(смесен), 110 g. въглехидрати(60 sugars) - 6 лв.
ON Serious mass 25 g протеин(смесен), 125 г въглехидрати(10 sugars) - 4,30 лв.
BSN True mass 46 g протеин(смесен), 76 г въглехидрати(14 sugars) - 7,50 лв.
American mass 50 g протеин(смесен), 160 g въглехидрати(60 sugars) - 4,70 лв. , еееее, умря рибата в реката..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1