Разтителен протеин...

17.06.08
07:25

Здравейте!Искам да попитам разтителния протеин на nitrum добър ли е за покачване на килограм за хора с бърз метаболизъм?

17.06.08
07:30

Първо на нтурим и която да е друга БГ фирма не бих си купил нищо(както и почти целия форум).Второ растителния протеин не е пълноценен протеин.И като цяло отговора ми е НЕ.Моя съвет е ако искаш да си купиш протеин да се насочиш към американска марка с утвърдено име на пазара-Оптимум,НАУ,Синтракс,АСН.АКо не ти се дават толкова пари за подобен продукт(между 50-70лв за кг)си купи ядене(месо,яйца,мляко)!

17.06.08
07:37

Направих тази тема ,защото един мой приятел си беше взел раст. на nitrum и за 1 месец беше качил 5 килограма ,а не беше на хранителна диета.

17.06.08
10:35

Относително къде ги е качил тези кг. плюс това ако е в зала от няколко месеца е напълно възможно (не чак 5 но все пак).

ИВ

17.06.08
11:21

Искам само да отбележа, че соевият протеин Е ПЪЛНОЦЕНЕН протеинов източник - тоест съдържа всички незаменими аминокиселини, които тялото не произвежда.

Който твърди обратното да се гръмне (в кръга на шегата) :).

И да като цяло другите растителни източници са непълноценни.

17.06.08
12:12

Иван Станков,правилно  :red: извинявам се,но просто не съм фен на соята и като цяло я пропускам.

18.06.08
15:18

Аз се извинявам за офтопика, но как може да го напишеш така : “Разтителен” ? Просто го гледах адски много време и много ми се набива на очи. Като цяло хора, които пишат така или пък пишат ръце “раце”, както наскоро имаше пост, би трябвало директно да получават БАН !

18.06.08
15:40

Apollonius извинявам се явно не съм видял.
Искам да попитам кой растителен протеин е най-добър.Тези които са пробвали да си кажат мнението.

18.06.08
15:48

Иначе по темата първият ми протеин, който пробвах беше хем разстителен, хем български. Няма мсисъл да обяснявам, че беше пълен боклук, не тогава не разбирах абсолютно нищо и видях, че беше 8 лв за малката разфасофка  и така . . . :) Иначе незнам дали мога да го отдам натова, че е разстителен или на това, че е български, или пък и на двете. не съм пробвал разстителен протеин на някоя добра фирма, че да кажа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1