17.06.08
07:38
Искам да ви попитам при положение че искам да качвам килограми кое е по-добре да пия - Протеин или Аминокиселини?(или пък и двете...)
П.П.След като ми отговорите ще ви задам и още един въпрос...
Мерси предварително!!!
Добре...и аз така си мислех..а сега искам да ви попитам има ли смисъл да си купувам протеин и аминокиселини от тези на BIOGAME?!Ще има ли ефект?Добри ли са им добавките или да се насоча към друга марка?
П.П.Мисълта ми е че в момента не мога да отделя много пари за протеин и аминокиселини а тези на BIOGAME не са много скъпи а пък и много хора ги пият...та кажете какво да се прави...
ЕDIT:Ако този на BIOGAME не е качествен и за не кои знае колко повече пари мога да си намеря нещо по-добро споделете и кажете какво да си взема...очаквам съвети за това какъв протеин и какви аминки да си взема...
Мерси предварително!!!
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 17.06.08 08:34.
най-добре разчитай изцяло на храненето ще имаш по-големи успехи отколкото с биогаме. Наистина не са качествени българските добавки.
Ако имаш възможност си вземи и двата продукта! Кажи все пак с колко пари разполагаш за да можем да те ориентираме към нещо определено.
ами кажете ми първо към коя марка да се ориентирам и да се вместя в около 50 лева за протеина а за аминото незнам колко...та мисълта ми е да ми кажете за някой качествен и не толкова скъп протеин...кажете ми защото искам да почвам да пия протеина и да знам че пия нещо което ми помага а не някъв боклук...
Мерси предварително!!!
17.06.08
19:33
За 50лв няма ефективен протеин. Като съдя по мненията ти явно си някой подрастващ затова най-добре вложи тези пари в правилно хранене. Колкото и да е досадно ще се повторя - старай се да правиш между 6 и 8 яденета на ден, на всеки 2 часа, като до 1 часа на обяд вече да имаш 3 яденета. Тренирай здраво и не търси бърз ефект. Бавният и последователен прогрес е постоянен и ще ти осигури прираст на мускулна маса, която ще можеш лесно да поддържаш
значи до сега гледах да протеини и видях много видове но всичките ми се сториха еднакви...аз ям много и наблягам на пилешкото,яйцата,рибата,млякото,картофите,ориза,банани и изобщо всички храни подходящи за качване на маса...но просто явно “Не става само с ядене...”
та за това искам да си взема някакъв протеин които да подпомага качването на маса и да допълва храненето ми...
моля някои да ми даде съвет какъв протеин да си взема...
Някои протеини съдържат освен основното вещество и други допълнителни добавки-креатин и други.Гледай съдържанието и кое ти понася.Протеините са съставени от аминокиселини.Някой търси бърз или бавен протеин.Аминокиселините би трябвало да се усвояват много бързо и почти изцяло.За тях не са необходими специални ензими в червата за да се асимилират както е с протеина.Те са в готов вид и не затрудняват храносмилането.Обаче не знам не са ли скъпи в сравнение със същото количетво протеин.
Значи в събота ще ходя до Пиротска и мисля от магазина за добавки там (не знам кво точно му беше името) да си взема някакъв протеин за това ми помогнете в избора...до сега гледах протеини на АСН и като слушам че почти всеки ги хвали мисля да се ориентирам към тях...та в тоя магазин на Пиротска има ли тая марка...и другото което е загледах се в 2-3 продукта и не знам на кои от тях да се спра...
American Mass
American Stamina
American Whey
Кажете кое е най-добро...
Мерси предварително!!!
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 18.06.08 19:14.
18.06.08
20:32
Ами все пак в пудрата на една доза приемаш 30 гр протеин,а с аминокиселините трябва да изпия 10,за да си набавя толкова белтък. А и нали в самия протеин се съдържат аминокиселини
Абе пич, ти избираш тоя протеин все едно избираш кола някаква спокойно стига да не е български ще ти свърши работа. Да не си мислиш че това е някакъв магически прах където ще те превърне в Рони Колеман. Дано да не съм прозвучал много грубо идеята ми е просто да не си мислиш че това е магия.
1.Пише се Рони Колман
2.Знам че не е магически прах
3.Първото нещо което сам ще си купя за да пия и не искам да е някакъв боклук
Все още очаквам да ми кажете кой от трите протеина да си купя...
19.06.08
09:13
Абе,последното нещо,от което разбирам са хранителните добавки,но все пак не предпочиташ ли да си вземеш по-бавно усвоим протеин?
казано от DaMp370 на 19.06.08, 08:51:
1.Пише се Рони Колман
3те неща са напълно различни.Едното е гейнър,другото протеин и третото смеска от креатин и още.АЙде земи прочети малко и си направи сам избора.
19.06.08
15:50
казано от vatchev на 19.06.08, 09:26:
1.Пише се Рони Колман
3те неща са напълно различни.Едното е гейнър,другото протеин и третото смеска от креатин и още.АЙде земи прочети малко и си направи сам избора.
vatchev, той почти ти се скара :)
Реално погледнато ти отново не си го купуваш сам ...
19.06.08
17:17
Ако си взимаш аминокиселини, по-добре си вземи BCAA, естествено трябва да вдигнеш и дозата, която приемаш. Примерно ако преди и след тренировка трябва да пиеш по 2 (когато взимаш и протеин), то ако разчиташ само на тях взимай по 4-5. Казвам ориентировъчно понеже не те познавам, затова най-добре специалист да ти каже. Аз си карам на BCAA и темповете на нарастване са малко по-бавни от колкото със суроватъчния протеин.
19.06.08
18:51
То затова ако приема и двете ще е по-добре. Колкото повече,толкова по-добре. А ако добави и креатин,вече ще е супер
казано от Стоянчо на 19.06.08, 09:10:
Американ Уей!
с кое е по-добро от Стамината? (не че ти оспорвам мнението ами просто ми е интересно)
ЕDIT:а да попитам коя фирма е по-добра PEAK или ASN?
Мнението беше редактирано от DaMp370 на 19.06.08 19:54.