19.06.08
14:37
Здравейте ходя от 5 месеца на фитнес,обаче сега ще заминавам по морето да работя.....
Споделете информация на каква цена са примерно месечните карти в Фитнесите по курортите (като цяло)
искам да продължа и там с фитнеса.
Мерси Предварително :coolsmile:
19.06.08
15:36
казано от reaper на 19.06.08, 14:37:
Здравейте ходя от 5 месеца на фитнес,обаче сега ще заминавам по морето да работя.....
Споделете информация на каква цена са примерно месечните карти в Фитнесите по курортите (като цяло)
искам да продължа и там с фитнеса.Мерси Предварително :coolsmile:
Незнам на кой курорт ще работиш, но конкретно за Златни пясъци мога да ти кажа, че е много скъпо. Не помня колко точно, но беше някаква сума, която ме втрещи.
то навясякъде има фитнес зали вече ,почти във всички хотели ама е доста скапичко .Мисля че 5 лв на тренировка е нормално ,при това и залата не е нищо особено поне някои които съм виждал в Слънчев бряг.Иначе в сл бряг знам една за 3лв ,тя се намира някъде зад хотела БРАВО 5,който ще го намериш като минеш главната улица където е светофара ,после минаваш покрай Джанито и завиваш наляво ,там някъде ще видиш Хотела.Апък за фитнес трябва да продължиш още нагоре ама ще го намериш...
оки а някой да знае нещо за Фитнес залите в Несебър ?
Мнението беше редактирано от reaper на 20.06.08 13:12.
казано от reaper на 20.06.08, 13:12:
в училището има една зала, която е хубава - има си всичко и е на добра цена. По-луксозни зали има в хотел Мариета палаз - до дискотека ХЕЛП, също така в бившия хотел Горубсо има, и Виго - до дискотеката.
22.06.08
15:54
Вчера бях във залата на “Биляна Бийч” и мисля че ще ти свърши перфектна работа.Супер кардио,тежести бол,басейни,сауни и т.н и всичко това само на десет метра от плажа.
26.06.08
17:21
казано от SNS на 22.06.08, 15:54:
Вчера бях във залата на “Биляна Бийч” и мисля че ще ти свърши перфектна работа.Супер кардио,тежести бол,басейни,сауни и т.н и всичко това само на десет метра от плажа.
И аз ползвам фитнеса на “Биляна Бийч”като съм там и съм много доволен... Може дори да сме се засичали... :) Има още един фитнес в центъра на новиа град в хотела, но не съм ходил там...
Мнението беше редактирано от Сила БГ на 26.06.08 17:24.