CYTODYNE TECHNOLOGIES" - "Myo-Blast – 120 caps - мнения

20.06.08
18:02

CYTODYNE TECHNOLOGIES” - “Myo-Blast – 120 caps
Момчета пил ли е някой от вас суплементи за блокиране на миостатина и има ли ефект?
Ето и линка: silabg.com/bg/product/detail/cid/28/id/270/page/2/CYTODYNE%20TECHNOLOGIES-MYO-BLAST%20120%20caps

СБ

20.06.08
18:11

Това са добавките, които са напълно отритнати от бодибилдинг средите по простата причина,че не действат,а и вече не се произвеждат. CYTODYNE се разпадна,а и другите фирми,които произвеждаха подобни продукти спряха производството им. Не се набутвай.

20.06.08
18:19

Евала за отговора !

ВИ

20.06.08
19:21

Аз съм един от малкото, които го е пил, още когато излезе и наистина нищо не се случи, освен че олекнах с пълната му цена в VS.
Инхибиторите на миостатина са супер интерсна тема, само че всичко ефективно е в процес на тестване и със сигурност никога няма да бъде добавка.
А сила щом споделят мненито защо го продавате?:)

СБ

20.06.08
19:28

Защото целта ни е да имаме в нашия каталог всички продукти, които се предлагат на българския пазар. И още нещо, когато ни питат за съвет, не можем да си позволим да заблудим даден клиент за някой продукт с цел продажба, защото ако не е ефективен ние го губим в повечето случаи за в бъдеще

20.06.08
19:34

казано от silabg.com на 20.06.08, 18:11:

Това са добавките, които са напълно отритнати от бодибилдинг средите по простата причина,че не действат,а и вече не се произвеждат. CYTODYNE се разпадна,а и другите фирми,които произвеждаха подобни продукти спряха производството им. Не се набутвай.

Благодаря за отговора. Аз съм ваш клиент, при това със сигурност един от най-пазаруващите.
Ще бъде добре като излезе нещо наистина качествено на пазара, да уведомявате клиентите си по мейла, респективно мен.

ВИ

20.06.08
19:44

Ясно ми е затова сложих и усмивката, въпроса ми беше риторичен.
Само че при тази добавка положението е ясно, но при други продукти определянето на “качеството” няма да е толкова лесно и може да се каже че ще е въпрос на мнение и аз лично бих се разсърдил, ако бях Момчил и съм поверил някой продукт пък той се плуе.
Не ви критикувам, възможо е да сте по-умни от мен:)
Просто е интересен казуса. Би могъл да възникне и въпроса, ако някой си го поръча продукта доректно без да пита, вие бихте ли го спряли за да му кажете да не се набутва?:)
Ако смятате че е неуместмо да се изказвам защото съм еди какъв си, спирам, не ми е целта да се заяждам, колеги сме и аз ви уважавам като такива.

СБ

20.06.08
20:38

казано от Валентин Иванов на 20.06.08, 19:44:

Просто е интересен казуса. Би могъл да възникне и въпроса, ако някой си го поръча продукта доректно без да пита, вие бихте ли го спряли за да му кажете да не се набутва?:)
Ако смятате че е неуместмо да се изказвам защото съм еди какъв си, спирам, не ми е целта да се заяждам, колеги сме и аз ви уважавам като такива.

Cytodine е компания която се разпадна и количествата, които са останали са до изчерпване. С други думи това не е компания, която би имала трайно присъствие на пазара ни.

Относно това което казваме за марките/продуктите, други не представлявани от нас,...- ти знаеш какви са ни оборотите с теб, ето защо подобни коментари/завоалирани заключения :) са най-малкото неуместни...

А и нещо друго... не мисля че имаш продукти в твоя асортимент, които биха заслужили негативен коментар... нали?! ;)

казано от Валентин Иванов на 20.06.08, 19:44:

Не ви критикувам, възможо е да сте по-умни от мен:)

Относно това... е какво да кажа :)

Nick K.
/собственик/

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 21.06.08 08:25.

СБ

30.07.08
03:36

За любителите на CYTODYNE и техните продукти от линията Xenadrine ще кажа,че бившата компания се е обединила с BioZone Labs и вече са казва Cytogenix Laboratories.

30.07.08
05:30

Дано да излязат с нещо читаво, че след RFA-1, всичките Xenadrine-и са боза.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1