Кick BOX и тежести

Темата е заключена.

11.12.04
20:59

Как мислите би се отразила тренировката 3-пьти седми4но кик бокс и 3-пьти/4-пьти тренировки с тежести. При положение , 4е имам мазнини за изгаряне и до някаде и тва ми е целта . Оба4е целта ми е и пока4ване на мускилна маса  и Сила ( сас силата не сам добре в момента ) . Ще приемам протеини,аминокиселини,л-глутамин,креатин и добра храна + мултивитаними и минерали може да вкарам и кленбутерол + л-карнитин и липозан да из4иста бьрзо .

О4аквам някакви мнения и сьвети как да тренирам с тежести най-ве4е по 45 мин или пове4е и т.н. Даже ,ако има някой да прави това което мисля и аз нека сподели той как се движи с спорта /храна/суплементи.

Много благодаря предварително

12.12.04
02:34

Едно време правих следното: 3 пъти седмично джудо и 3 пъти седмично вдигане. Резултата беше повече от задоволителен - бях добър и в едната и в другата зала  :lol:. Фитнеса ми даваше сила при борбите - мачкане наред, а самото джудо ми даваше допълнително много взривна сила и много издръжливост, гъвкавост и по-голяма устойчивост на травми, защото ставите и сухожилията бяха “свикнали” на големи натоварвания.
При кик бокса не знам как ще е, но като тренирах карате след джудото бях доста по-тромав от необходимото... Вдигането стяга здраво мускулите и увеличава обема им, а при бокса, кикбокса, каратето, таекуондото и т.н. се разчита на голяма бързина, подвижност и гъвкавост, от което голямата маса и стегнатия мускул обикновено те лишават.

AR

12.12.04
07:11

ако целта ти е да направиш сила прави силовата си тренировка по интензивна след като свършите спарингите.3 пъти кикбокс+ 3 фитнес ми се виждат множко.но все пак щом си реши да смъкваш килца става тази програма.макар че ако увеличиш тренировките по кикбокс пак ще постигнеш резултат може би дори и по добър.

13.12.04
13:06

Всичко може, но разумно. Прецени кои мускули се товарят повече при Кик бокса и ги тренирай по-рядко и по-малко. Успех!

X_

19.12.04
23:46

това е сложен въпрос според мен,аз тренирам така от доста време и ако ако решиш можеш да опиташ...дал съм приоритет на бокса,кик бокса...иначе не става.Спокойно можеш да направиш един цикъл за сила,тук ако попиташ има кой да ти отговори,чиста тренировка за сила в рамките на около 2 месеца,схемата е 2 тренировки бокс-3-4 тренировки щанги,след което правиш обратното и ще усетиш резултата.През целият период когато се боксираш яко,тренировката с щанги ти е кръгова т.е. 2 пъти седмично тренираш всички мускулни групи с по едно-две упражнения.Успех!

Ами аз правя това в момента - 4 пъти седмично фитнес и 2 пъти кик бокс. Да ти кажа от време на време ми идва в повечко но иначе бокса е мн добър да избегнеш вдървяването на мускулатурата което се получава от фитнеса. Възможно е обаче да паднеш на сила имай го в предвид!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1