Фитнес зала в района на Раковски и Дондуков?

DI

21.06.08
12:00

Здравейте,

Не успях да намеря с Гугъл нищо освен “Флайс”, която е на ул. “Веслец”, а за нея четох тук, че била доста малка. Имате ли представа къде в радиус от около половин километър от кръстовището на Раковски и Дондуков има друга/други фитнес зали?

Благодаря ви за помощта! :)

21.06.08
13:57

не е чак толкова малка
идеална е , ако ходиш в не много натоварено време

DI

21.06.08
14:00

казано от Kazaka на 21.06.08, 13:57:

не е чак толкова малка
идеална е , ако ходиш в не много натоварено време

А можеш ли нещо повече да кажеш за нея - например работно време, цени? Също - кога има най-малко хора, ако имаш представа?

21.06.08
14:27

http://bgmaps.com/map.asp?sid=b0ab61527d6f360112e02a7c0bc5e8a4&Map49;_45.x=127&Map49;_45.y=44
Горе-долу тук има зала. На спирката на трамвая се пада. Има платен паркинг, влизаш през паркинга, плащаш при пазача и в дъното е залата. Не знам какво търсиш като съотношение цена/качество затова детайли - 2 лева тренировката, 20 лева за месец, когато искаш ходиш. Има най-базово оборудване (има портален скрипец, хоризонтален и вертикален скрипец в едно,някакъв друг скрипец и скрипци за сгъване/разгъване на крака..останалото са свободни тежести). Ако си маниак на тема “хигиена” по-добре не ходи там. Кардио уреди няма (логично). За мен това е най-добрата зала в София, но много зависи от целите ти дали ще ти допадне. Поздрави!

DI

21.06.08
14:32

казано от G33K на 21.06.08, 14:27:

Ако си маниак на тема “хигиена” по-добре не ходи там. Кардио уреди няма (логично). За мен това е най-добрата зала в София, но много зависи от целите ти дали ще ти допадне. Поздрави!

Тук ще си проличи невежеството ми... ;)

Кои по-точно са “кардио уредите” и защо е логична липсата им? И като казваш - хигиена (а и предвид цената - 20 лв на месец!??!??) - колко тежко е положението в това отношение всъщност?

21.06.08
15:08

Кардио уреди в смисъл на велоергометри, бягащи пътеки и т.н... защо е логично ще разбереш още на входа ;) Просто залата е от по-евтиния тип. Иначе хигиена - еми по принцип пода се мие с парцал. Не е всеки ден, но се мие. Има места, на които можеш да се нацапаш, но винаги можеш да се измиеш на мивката или да се направиш че не си видял. Тоалетната е годна само за крайни случаи, но пък все пак с друга цел сме там :). Като цяло, не е фатално, но със сигурност не би се харесала на някой, който е тренирал в по-скъпите зали. Посещаемостта е екстра - ако не ходиш вечер между 19 и 21 никога няма да се стига до ситуация да чакаш за каквото и да било, а в доста от часовете има вариант да си сам (примерно аз ходя сутрин към 8 или 9 и почти винаги съм сам). Друга информация не знам, ако си наблизо просто мини да я видиш, защото е много индивидуално как би възприел по-”спартанската” обстановка.

DI

18.07.08
07:43

А някой знае ли къде точно се намира и дали още съществува залата “Флайс” на Веслец 18? Не мога да я открия и почнах да се съмнявам дали не е стара информацията...

Благодаря ви.

18.07.08
08:03

казано от digitalis на 18.07.08, 07:43:

А някой знае ли къде точно се намира и дали още съществува залата “Флайс” на Веслец 18? Не мога да я открия и почнах да се съмнявам дали не е стара информацията...

Благодаря ви.

90% съм сигурен, че си е там. Там, където минава трамвая на първия ъгъл след “Бачо Киро” има нещо като банка/офиси (затъмнени стъкла и такива работи) и от този ъгъл поглеждаш надясно и би трябвало да видиш един голям надпис.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1